پنج سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

پنج سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

یکی از توصیه‌های مهم متخصصان تغذیه این است که به جای خوردن ساندویچ به خوردن سالاد روی بیاورید. اینکار می‌تواند تاثیر بسیار خوبی برای سلامتی بدن داشته باشد اما بیشتر افراد یک نگرانی و دغدغه مشترک در این زمینه دارند و آن هم این است که از مرغ و ماهی در سالادهای خود استفاده می‌کنند تا نیاز بدن به پروتئین را فراهم آورند. اینکار باعث می‌شود خیلی زود از این منابع پروتئینی خسته شوند و خوردن سالاد را کنار بگذارند. اگر شما نیز از این دسته افراد هستید در این مقاله با ما همراه شوید.

کنسرو ماهی ساردین

این ماهی‌های کوچک منبعی غنی از مواد مغذی هستند. یک قوطی کنسرو ساردین می‌تواند 17 گرم پروتئین برای بدن شما فراهم کند. همین مقدار قادر است یک چهارم نیاز بدن شما به کلسیم را رفع کند. حتما می‌دانید که این ماهی سرشار از اسید چرب امگا 3 است که برای سلامتی قلب و مغز بسیار مفید خواهد بود. همچنین خاصیت ضد التهابی آن برای دانشمندان مشخص شده است. مصرف ساردین می‌تواند باعث درخشندگی و نرمی موهای سر شود. اگرچه ساردین به تنهایی طعم خوبی دارد،  اما می‌توانید آن را به همراه پستوی گوجه فرنگی میل کنید. اگر دوست ندارید به همین شکل آن را مصرف کنید می‌توانید کمی در روغن تفت دهید و به سالاد خود اضافه کنید.

عدس

تنها نصف پیمانه از عدس می‌تواند 10 گرم پروتئین و 6 گرم فیبر به همراه ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها وارد بدن کند. همین امر باعث شده است که عدس یک منبع گیاهی عالی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن باشد. برای اینکه عدس طعم بهتری داشته باشد می‌توانید آن را در روغن زیتون کمی تفت دهید یا ترکیب زیر را امتحان کنید:

  • یک قاشق غذاخوری از سرکه بالزامیک؛
  • یک دوم قاشق چایخوری سیر خرد یا له شده؛
  • یک قاشق چایخوری خردل؛
  • یک قاشق چایخوری آب لیمو؛
  • یک قاشق چایخوری ادویه هندی.

تخم مرغ پخته شده

یک عدد تخم مرغ بزرگ تقریبا شش گرم پروتئین دارد. اگر تنها از سفیده تخم مرغ استفاده کنید 3.5 گرم پروتئین وارد بدن شما خواهد شد. شما می‌توانید تخم مرغ را آب پز کنید و آن را روی سالاد خود بریزید.

میگوی منجمد

استفاده از میگوی منجمد پخته شده می‌تواند روشی سریع برای درست کردن سالاد باشد. این ماده جایگزین عالی برای ماهی یا مرغ است. 85 گرم از آن حاوی 70 کالری است و می‌تواند 17 گرم پروتئین به همراه مواد مغذی دیگر همچون ویتامین B12، مس و روی برای بدن فراهم کند. کافیست میگو را کمی گرم کنید و روی سالاد خود بریزید. از دستور زیر نیز می‌توانید استفاده کنید:

  • یک قاشق غذاخوری سرکه برنج قهوه‌ای؛
  • یک قاشق غذاخوری آب مرکبات تازه (همچون پرتغال یا لیمو)؛
  • یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل؛
  • یک دوم قاشق چایخوری سیر خرد یا له شده؛
  • چند برگ از نعناع؛
  • فلفل چیلی.

بوقلمون

بیشتر افراد فکر می‌کنند که بوقلمون تنها برای تهیه همبرگر، کوفته یا پر کردن درون فلفل دلمه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما می‌توانید از این ماده برای درست کردن سالاد نیز استفاده کنید. 113 گرم از بوقلمون خام می‌تواند 15 گرم پروتئین وارد بدن کند. شما می‌توانید این منبع پروتئینی را با سس آووکادو ترکیب نمایید. ابتدا یک چهارم آووکادو را داخل میکسر بریزید و خوب پوره کنید. سپس آن را با مواد زیر ترکیب نمایید:

  • یک قاشق غذاخوری سرکه سیب؛
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه؛
  • یک قاشق غذاخوری ریحان تازه؛
  • یک دوم قاشق چایخوری سیر؛
  • یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل؛
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه.

اگر ترجیح می‌دهید آووکادو را به همان شکل استفاده کنید، برش‌هایی از آن را با بوقلمون سرو کنید.

منبع: http://www.alamto.com ‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

آیه «وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغنى»، قطره ای از دریای فضائل بی نظیر حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها)

آیه «وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغنى»، قطره ای از دریای فضائل بی نظیر حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها)

بسیاری از مفسران شیعه و سنی در تفسیر آیه «وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغنى»، تصریح کرده اند بی نیازی رسول خدا (صلی الله علیه وآله) به واسطه اموالی بوده است که حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها)، مجاهدانه و مخلصانه آن اموال را به پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله)، تقدیم فرمود. از این رو می توان آیه مذکور را در واقع، قطره ای از دریای فضائل بی نظیر حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها) تلقی کرد.
پاسخ به سخنان خلاف اسلام مولوی محمد عثمان قلندرزهی امام جمعه مسجد الخلیل خاش

پاسخ به سخنان خلاف اسلام مولوی محمد عثمان قلندرزهی امام جمعه مسجد الخلیل خاش

سالیان متمادی است که مولوی محمدعثمان قلندرزهی، امام جمعه مسجد جامع الخلیل خاش، در خطبه‌های نماز جمعه یا در درس تفسیر خود یا در سخنرانی‌های خود که غالب آن‌ها در کانال رسمی دفتر او به‌صورت کلیپ یا صوت یا متن منعکس شده است، مباحثی در میان سخنرانی‌های خود مطرح می‌کند که پیامد آن چیزی جز تکفیر مسلمانان و مشرک دانستن آن‌ها و ترویج عقیده وهابیت تکفیری نیست.
دوستی با مؤمنان و دشمنی با دشمنان

دوستی با مؤمنان و دشمنی با دشمنان

این نوشتار قصد دارد بخشی از آیه ۲۹ سوره «فتح» را که درباره ویژگی های ممتاز رسول الله له و یاران واقعی ایشان نازل شده است تبیین کند
مجاهدان متحد، محبوبان خدا

مجاهدان متحد، محبوبان خدا

وحدت مجاهدان در راه خدا از دیدگاه آیات و روایات اهمیت بسزایی در اسلام دارد. وجود اختلاف ها و نزاع ها میان مجاهدان و جبهه مقاومت یکی از ترفندهای دشمنان اسلام است
مسئله فلسطين از دیدگاه مقام معظم رهبری

مسئله فلسطين از دیدگاه مقام معظم رهبری

امروزه مسئله فلسطین، مسئله اول جهان اسلام و بشر است که در کانون تحولات جدید قرار دارد؛ تحولاتی که آمریکا و صهیونیستها در تلاش برای تغییر تاریخ و رقم زدن وقایع عظیم هستند. آغاز این تحولات به عملیات طوفان الاقصی در تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵) مهر ماه ١٤٠٢) بر می گردد؛ زمانی که جنبش حماس حمله های خود به پایگاههای اسرائیلی را آغاز کرد.

پر بازدیدترین ها

بررسی تولد امام علی (علیه السلام) در کعبه از نگاه علمای شیعه و اهل سنت

بررسی تولد امام علی (علیه السلام) در کعبه از نگاه علمای شیعه و اهل سنت

یکی از شبهاتی که امروزه وهابی ها مطرح می کنند این است که امام علی (علیه السلام) در کعبه متولد نشده است و این تولد امام (علیه السلام) در کعبه فضیلتی برای امام (علیه السلام) شمرده نمی شود در حالی که با مراجعه با کتب علمای شیعه و اهل سنت دانسته می شود که علمای شیعه و بسیاری از علمای اهل سنت قائل هستند که امام علی (علیه السلام) در کعبه متولد شده است و این جزو مناقب و فضائل حضرت (علیه السلام) شمرده می شود. از باب نمونه به چند مورد از اقوال کلام علمای شیعه و اهل سنت اشاره می گردد.
بررسی مبانی قرآنی و روایی حمایت از مظلومان

بررسی مبانی قرآنی و روایی حمایت از مظلومان

ملاحظه تأکید سنت و روایات متعدد در باب حمایت از مظلومان، از خداوند متعال، پیامبر (صلی الله علیه وآله)، اهل بیت (علیهم السلام) و فقهای شیعه، نشان از اهمیت این مساله در منظومه اسلام و یکی از مسائل پر اهمیت در دین اسلام شمرده می شود. طبق مبانی قرانی و روایی اسلام همه مظلومان جهان، مورد حمایت هستند. دین، مذهب، رنگ، نژاد، جغرافیا، جنست و مانند آنها موجب ترک حمایت و دفاع از مظلومان نمی گردد. از آنجایی که برای برخی، شبهه و سوال است که چه نیازی به حمایت مستضعفین عالم است؟ و به چه دلیل نظام اسلامی به دیگر ملت های مستضعف در مقابل مستکبران حمایت می کند؟ لذا در این نوشتار بررسی می شود آیا حمایت از مظلومان طبق مبانی آیات و روایات است یا نه؟ با تحقیقاتی که انجام شده بدست می آید: آیات و روایات متعددی از اهل بیت (علیهم السلام) دلالت بر حمایت از مستضعفین و مظلومان جهان، دارد تا جایی که بسیاری از فقهای شیعه حمایت از مظلومان را در مقابل ظالم واجب شمردند.
No image

روش همسران پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در عزاداری برای امام حسین (علیه السلام)

زنان مسلمان در زمینه هاي گوناگون و فراوان در صدر تاریخ اسلام، تاثیرات بسیار مهمی داشتند . برخی از آنان با نقشهاي مثبت یا منفی خود در جهت گیري حاکمیت و مردم تاثیر گذار بودند که نمونه هاي آن در تاریخ در جنگ ها و موارد فراوان دیگر نقل شده است. از جمله زنانی که تاثیر مثبتی در صدر اسلام تا زمان وفات داشتند، برخی از همسران پیامبر صلی الله علیه وآله بودند.
دوستی با مؤمنان و دشمنی با دشمنان

دوستی با مؤمنان و دشمنی با دشمنان

این نوشتار قصد دارد بخشی از آیه ۲۹ سوره «فتح» را که درباره ویژگی های ممتاز رسول الله له و یاران واقعی ایشان نازل شده است تبیین کند
برکات اجتماعی ظهور حضرت مهدی (عج) در روایات فریقین

برکات اجتماعی ظهور حضرت مهدی (عج) در روایات فریقین

به گواه روایات متعددی که در مصادر اسلامی (اعم از کتب روایی شیعیان و یا اهل سنت) نقل شده اند، عصر ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، را می توان عصری بی نظیر و آرمانی خواند که عموم آحاد بشریت در آن دوران، از برکات و ثمرات فراوانی متنعم خواهند بود. در این میان، آثار اجتماعی عصر ظهور را می توان یکی از مهم ترین جلوه های نزول برکات الهی در آن روزگار قلمداد کرد که بی تردید بیان و یادآوری روایات موجودی که محدثین مسلمان در این باره نقل کرده اند، نقش بسزایی در راستای تقویت فرهنگ انتظار در جامعه اسلامی خواهد داشت. از این رو نگارنده در نوشتار پیش رو با نیم نگاهی به روایاتی که شیعه و سنی در رابطه با برکات اجتماعی عصر ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نقل کرده اند، به برخی از این برکات اشاره می کند. شایان ذکر است نابودی ظلم، توسعه رفاه اجتماعی، از بین رفتن نا امنی، شکل گیری رضایت عمومی و تحقق وحدت از جمله مهم ترین برکات اجتماعی عصر ظهور هستند که نویسنده در این نوشتار، آن ها را بیان کرده است.
Powered by TayaCMS