تحلیلی بر بیانات بسیار مهم رهبری معظم در مورد اتفاقات اخیر سوریه (۲۱_۹_۱۴۰۳)

تحلیلی بر بیانات بسیار مهم رهبری معظم در مورد اتفاقات اخیر سوریه (۲۱_۹_۱۴۰۳)

✍️احمد کوثری

1️⃣آینده مقاومت بسیار روشن است و در تمام منطقه فراگیر می شود و لذا نگرانی نسبت به تضعیف محور مقاومت یا حذف آن نداریم.
2️⃣پشت صحنه اتفاقات سوریه، آمریکا و رژیم صهیونسیتی هستند و لذا مسأله سوریه، صرف درگیری مردم سوریه یا مسلحین با بشار اسد و ارتش سوریه نبوده است و دستهای سرویس‌های اطلاعاتی عبری_غربی را ببینید.
3️⃣جریان جبهه تحریر شام در واقع عمله آمریکا و رژیم صهیونسیتی و لذا یک جریان تروریستی است نه یک گروه مسلح مجاهد! یا مومن!
و در نتیجه ایمان و جهاد آنها هم نهایتا مثل خوارج است که شمشیر را در مقابل مسلمانان کشیدند و نه کفار.
4️⃣یک کشور منطقه ای (ترکیه) هم در اتفاقات سوریه نقش داشته است و این یعنی ترکیه بجای تقابل با رژیم صهیونسیتی و حمایت از فلسطین و جبهه اسلام به حمایت از عمله آمریکا و صهیونیسم  و بازی در زمین کفار پرداخته است.
5️⃣آمریکا از منطقه اخراج می شود، جولان از دست رژیم صهیونسیتی آزاد می شود و حکومت تروریست‌های فعلی نیز بدست جوانان سوری سرنگون خواهند شد.
6️⃣علت عدم ورود ایران به سوریه عدم درخواست دولت سوریه بود و ورود ایران به این کشور در وقتی که ارتش این کشور نمی جنگید و دولت سوریه هم نمی خواست، توجیهی نداشت والا ایران آماده حضور و تقابل با تروریستها بود.
7️⃣شرایط این دوره با دوره قبل فرق داشت و در دهه پیش داعش تکفیری قصد تخریب حرم های مطهر را داشت کما اینکه در سامرا انجام داد و بدنبال تخریب اعتاب مقدسه نجف، کربلا، کاظمین و دمشق هم بود و همچنین داعش بدنبال کشورگشایی بود و بعد از فراغت از سوریه و عراق هدف اصلی اش جنگ با ایران بود و لذا هدف ایران از حضور مستشاری در عراق و سوریه، بعد از دفاع از حرم های مطهر، حفظ امنیت خود در خارج از کشور بود.
8️⃣دستگاه امنیتی ایران از چند ماه قبل به مسئولین سوریه اطلاعات و گزارش های لازم را داده بودند اما معلوم نیست، گزارشات به مقام های بالا رسیده یا در بین راه متوقف شده و این یعنی نفوذ در دستگاه امنیتی سوریه!
9️⃣خالی کردن دل مردم در کشور جرم است و باید دنبال شود.
 این یعنی وظیفه نهادهای نظارتی و قضائی این است که با سیاسیون و سلبریتی هایی که دل مردم را خالی می کنند، برخورد جدی کنند.
🔟اولا مقاومت ضعیف نشده و ثانیا ضعف ظاهری مقاومت، ابدا موجب ضعف ایران نخواهد شد و «به حول و قوه‌ی الهی، به اذن الله تعالی، ایران قوی مقتدر است و مقتدرتر هم خواهد شد.»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

جايگاه انسان كامل در نظام هستي از منظر عرفا

جايگاه انسان كامل در نظام هستي از منظر عرفا

اين نوشتار با روش توصيفي-تحليلي به جايگاه انسان كامل در نظام هستي ا ز منظر عارفان مسلمان پرداخته است. از منظر آنان انسان كامل، خليفه حق‌تعالي، قطب عالم امكان و واسطه دريافت فيض از حق‌تعالي است. به عقيده بسياري از عرفا، انسان كامل به منزله روح عالم هستي مي‌ماند؛ همان‌گونه که روح امور بدن را تدبير مي‌كند، انسان كامل هم امور عالم را تدبير مي‌نمايد؛ گرچه به لحاظ بشري خود وي توجه نداشته باشد. هرگاه انسان كامل از عالم دنيا به عالم آخرت منتقل شود، خزائن الهي نيز به آن عالم منتقل خواهند شد، بساط عالم ماده جمع خواهد شد و رستاخيز قيام خواهد كرد. اين باور اهل تصوف، با عقايد شيعي، بسيار هماهنگ است؛ زيرا روايات شيعي نيز در اين معنا، صراحت دارد كه هرگاه حجت خدا از روي زمين ارتحال يابد، زمين متلاشي خواهد شد؛ ويژگي‌هاي كه از زبان اهل تصوف براي اهليبت بيان شده است، حاكي از اين مطلب است كه از منظر آنان انسان كامل، منطبق بر اهلبيت (ع) مي‌شود.
حقيقت متعالي و تعينات آن

حقيقت متعالي و تعينات آن

حقيقت متعالي، حقيقتي است كه از هر قيدي رها است؛ از اين حقيقت به غيب الغيوب و هويت مطلقه و وجود من حيث هو هو، نيز تعبير كرده‌اند. اين حقيقت در مرتبه اطلاق هيچ حكمي را نمي‌پذيرد، به همه موجودات نسبت يكسان دارد؛ اما از لازمه آن، علم به ذات و شعور به كمال ذاتي و اسمائي است. علم به ذات موجب، افتادن بي‌تعين در دام تعين مي‌شود.
جایگاه عقل در نظام سلوکی عرفا

جایگاه عقل در نظام سلوکی عرفا

عقل در نظام سلوکی عرفا، دارای دو جایگاه مجزا است. عقل در مراحل ابتدایی سلوک هدایتگر، راهگشا و روشنگر است؛ اما در مراحل عالی‌تر سلوکشان هدایتگری و راهبری از عقلانیت و تعقل جدا می‌شود؛ در این راستا باید توجه داشت که منزلت عقل نفی نمی‌شود، بلکه عقلانیت در صیرورت وجودی عارف به امری فراعقلی و نه غیرعقلی تبدّل و تحول می‌یابد. متاسفانه نزد برخی راهروان طریق سلوک این امر به مثابه ضد عقلی بودن تعالیم عرفانی تلقی می‌شود، حال آن‌که میان امر فراعقلی و امر غیر عقلی تفاوت و تمایز معناداری است که می بایست مورد توجه و تأمل عرفان پژوهان و سالکان راه قرار گیرد؛ در این مقاله ضمن پرداختن به مفهوم انسان‌شناختی و وجودشناختی مفهوم عقل، به تفاوت و تمایز میان این دو ساحت اشاره و لوازم معرفت شناختی آن استخراج خواهد شد.
الگو رویش اعتقادی افراد و جریانات از منظر قرآن کریم

الگو رویش اعتقادی افراد و جریانات از منظر قرآن کریم

قرآن کریم با استفاده از آیات خویش انسان را به‌سوی کمال سوق می‌دهد؛ پس باید بر طبق این فرمان‌ها روند زندگی را در مسیر رویش قرارداد. با بررسی و تحلیل الگوی رویش می‌توان اصلی‌ترین نقش را در خود فرد و آن جامعه جستجو کرد که ایمان را در درون خویش حس نمودند و فطرتشان علی‌رغم، القائات منفی افراد دیگر، ایشان را به این مسیر نزدیک نمودند، مانند همسر فرعون که با توجه به محیطی دور از معنویات، به دیندار شد...

پر بازدیدترین ها

رشد معنوی انسان از منظر قرآن و حدیث

رشد معنوی انسان از منظر قرآن و حدیث

این پژوهش نشان می‌دهد که ایجاد رابطه درست بین فرد و مسائل خود، ایجاد رابطه درست بین فرد و دیگران و ایجاد رابطه با خدا و کسب آرامش در پرتو آن از آثار رشد معنوی است؛ همچنین، تفکر، ایمان، انجام خوبی و ترک زشتی از علل رشد معنوی و جهل، کفرورزی و پیروی از شهویات از موانع رشد معنوی است.
آسیب‌ها و تهدیدهای اختلافات مذهبی در جهان اسلام

آسیب‌ها و تهدیدهای اختلافات مذهبی در جهان اسلام

مقاله حاضر ضمن بررسی فلسفه تفاوت‌ها و تنوع‌های میان انسان‌ها، تنوع و اختلاف از دیدگاه اسلام و انواع اختلافات مذهبی را تبیین و سپس به عوامل پیدایش اختلاف و تفرقه مذاهب را به لحاظ درونی و بیرونی پرداخته و نتایج و آثار ناشی از آن را بیان می‌کند...
سنخ‌شناسی عشق در اندیشه‌ی مولوی و کریشنا مورتی

سنخ‌شناسی عشق در اندیشه‌ی مولوی و کریشنا مورتی

عشق در عرفان مولوي و کریشنامورتی اهميت والايي دارد؛ مولوی و کریشنا ویژگی‏‌هایی را برای عشق شمرده‏‌اند...
جهانی شدن، دین و چالش های دینی

جهانی شدن، دین و چالش های دینی

رابطه ی بین دین و جهانی شدن به چه نحو است؟ مذهب چگونه در چشم انداز جهان گرایانه جای می گیرد؟ آیا جهانی شدن ...
Powered by TayaCMS