عشق و محبت (میزان محبت به فرزند)

عشق و محبت (میزان محبت به فرزند)

«محبت خود را ارزان به بچه نفروشید؛ چون اگر هر چه محبت داشتید به صورت رایگان به بچه دادید، بچه از محبت شما وازده می‌شود. مثل غذا که اگر زیادی در اختیار او گذاشتید، او تف می‌کند؛ هرچند که خوشمزه باشد. اگر نان را زیاد به او بدهید، مقداری را می‌خورد و بقیه را زیر دست و پا میریزد، میوه زیادی اگر به او بدهید، مقداری را گاز میزند و باقی را توی دست و پا میریزد. نه! بچه را طوری تربیت کنید که وقتی به او غذا می‌دهید آن را خوب بخورد، کم در ظرفشی بریزید که ته ظرفش نماند واگرخواست، دوباره به اندازهای که میخواهد برایش بریزید که یک دانه برنج - مثلا- اضافه نیاید. محبت را هم یک دفعه در ظرفشی نریزید که وازده شود و نصفی از محبت شما را جلب کند، نصف دیگرش را دور بریزد و به شما بی اعتنایی کند. نه اینکه او را همیشه تشنه محبت خودتان نگهدارید. این جور نباشید که مثلاً بچه را شما نوازش کنید و ببوسید و بگذارید توی بغل و او را فشار بدهید؛ چون انسان یک دفعه میخواهد بچه را تربیت کند. یک دفعه انسان از بچه خوشش می آید، می‌خواهد خودش را آرامش ببخشد؛ این ساختن بچه انسان باید محبتش توی مشتش باشد، توی قلبش باشد، وقتی یک کار خوب از بچه دید، یک ذره از این محبت را روانه کند. ظهور بدهد یه خورده در نگاهش آثار محبت باشد».

منبع: کتاب تمثیلات آیت‌الله حائری شیرازی

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

دومین نشست "ماهواره و تربیت" برگزار شد.

دومین نشست "ماهواره و تربیت" برگزار شد.

در این نشست دکتر ابراهیم شفیعی سروستانی از مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما سخنران این نشست را بر عهده داشتند که به بررسی موضوع ماهواره و تربیت در چهار محور پرداختند.
شماره 3 و 4 پژوهش نامه تربیت تبلیغی منتشر شد.

شماره 3 و 4 پژوهش نامه تربیت تبلیغی منتشر شد.

در سرپژوهه این شماره به اهداف و ضرورت‌های تربیت تبلیغی و همچنین سیاست‌های فصلنامه، واکاوی این دو واژه (تربیت و تبلیغ)، نوع ارتباط و همچنین تعریف اصلی تربیت تبلیغی پرداخته‌ شده است.
انتشار دو شماره دیگر از فصلنامه پژوهش نامه تربیت تبلیغی در آینده نزدیک

انتشار دو شماره دیگر از فصلنامه پژوهش نامه تربیت تبلیغی در آینده نزدیک

فصلنامه پژوهش نامه تربیت تبلیغی با نگاهی کاربردی- تبلیغی به مسائل تربیتی،
Powered by TayaCMS