به گزارش روابط عمومی پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام، آقای محمد حسین کیانی – مدیرگروه جنبشهای نوپدید معنوی و سردبیر فصلنامه مطالعات معنوی - ضمن اعلام گزارش از روند برگزاری سلسله نشستهایی پیرامون جنبشهای نوپدید معنوی، چنین گفت: گروه جنبشهای معنوی پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام حدود پنج سال است که به صورت فعال شروع به کار کرده و حدود شش کتاب و سه فصلنامه و چندین طرح و همایش را در دست اجراء دارد، از جمله طرحهای گروه، میتوان به پروژه جدیدی بهنام «معنویتپژوهی معاصر» اشاره کرد. این پروژه بهصورت سلسله نشستها اجرا خواهد شد و بحمدالله با پیگیریهای مکرر کادر اجرایی گروه، حدود یک ماه است که فرایند ابتدایی آن آغاز شده و بعد از روند تصویب ابتدایی طرح، اولین جلسه آن نیز برگزار شد. هدف این سلسله نشستها عبارت استاز:
- شناسایی جنبشهای مطرح و تاثیرگذار در حوزه فرهنگی ایران و نقد و بررسی آنها توسط اساتید صاحبنظر؛
- بررسی راهکارهای مقابله با این پدیدهها و همچنین ارائهی راهکارهای مواجهه و همافزایی آن راهکارها؛
- با توجه به اینکه در سالیان گذشته اغلب راهکارهای مقابله جنبه سلبی داشته و در بیان نقاط قوت معنویت اسلامی - در رابطه با ادعای مربوطه - غفلت شده است، از دیگر اهداف سلسله نشستها، میتوان به بیان نقاط قوت و جذاب معنویت اسلامی اشاره کرد؛
- تهیه رسالهای جامع پیرامون راهکارها و نحوهی مقابله با جنبشهای نوپدید معنوی.
امید است که توانسته باشیم با استطاعات اندک خود، قدمی در راستای اعتلای آرمانهای انقلاب و فرمایشات مقام معظم رهبری برداشته باشیم؛ انشاءالله.
لازم به ذکر است که اولین جلسه در تاریخ 94/12/18 در پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام برگزار شد. در این جلسه جناب حجت الاسلام حمیدرضا مظاهریسیف مقاله خود تحت عنوان «نظریه جذب و راهکارهای مواجه با آن» را ارائه کردند. سپس جناب حجتالاسلام دکتر محمدجواد رودگر، حجتالاسلام حسین عرب، دکتر حسین قشقایی، دکتر ابوالقاسم جعفری و محمد حسین کیانی به ارائه نظرات و تکمیل بحث پیرامون راهکار مقابله پرداختند.