گفت‌وگو با شیطان در مکاشفه حاج امام‌قلی نخجوانی

گفت‌وگو با شیطان در مکاشفه حاج امام‌قلی نخجوانی

حاج امام‌قلی نخجوانی که استاد معارف مرحوم آقا سید حسن‌آقا قاضی، والد مرحوم آقا حاج میرزا علی‌آقا قاضی (ره) بود در نزد مرحوم آقا ید قریش قزوینی (ره) در اخلاقیات و معارف الهیه، مراتب استکمال را طی می‌نمود. وی می‌گوید: پس از آنکه به سن پیری و کهولت رسیدم شیطان را دیدم در حالی که هر دوی ما بالای کوهی ایستاده‌ایم. من دست خود را بر محاسنم گذارده و به او گفتم: مرا سن پیری و کهولت فرا گرفته، اگر ممکن است از من درگذر. شیطان گفت: این ‌طرف را نگاه کن. وقتی نظر کردم درّة بسیار عمیقی را دیدم که از شدت خوف و هراس، عقل انسان مبهوت می‌ماند. شیطان گفت: در دل من رحم و مروت و مِهر قرار نگرفته؛ اگر چنگال من بر تو بند گردد جای تو در ته این دره‌ای است که می‌بینی.

 

برگرفته از رساله لب‌اللباب

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

معرفی کتاب تربیت نامه

معرفی کتاب تربیت نامه

. این کتاب به 4000 راهکار عملی و مؤثر برای تربیت فرزند از کودکی تا نوجوانی پرداخته است...
معرفی کتاب روان‌شناسی تربیتی

معرفی کتاب روان‌شناسی تربیتی

در این کتاب، روان‌شناسی به‌عنوان علمی که جنبه‌های مختلف رفتار آدمی و ارتباط آن‌ها را باهم مورد بحث قرار می‌دهد، معرفی شده است. ضمن بررسی جنبه‌های مختلف رفتار و عوامل مؤثر در رشد هر جنبه آنچه را که مربیان باید انجام دهند بیان‌شده است.
معرفی کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

معرفی کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی

نویسندگان کتاب فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی، محمود فتحعلی، مجتبی مصباح، حسن یوسفیان است؛ این کتاب زیر نظرعلامه محمد تقی مصباح یزدی (حفظه الله) منتشر شده است. این کتاب را موسسه فرهنگی مدرسه برهان (انتشارات مدرسه) منتشر کرده است.
Powered by TayaCMS