نویسنده کتاب ارتباط با خدا، اسدالله طوسی است؛ این کتاب به همت انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) منتشر شد. این کتاب شامل چهار فصل با عناوین، فصل اول، کلیات؛ فصل دوم، توکل؛ فصل سوم، رضا به قضا و قدر الهی؛ فصل چهارم، شکر و سپاسگذاری است. این کتاب، نخستین مجلد از مجموعهای است با نام سیره تربیتی-اخلاقی پیامبر و اهلبیت در خانواده که انشا الله با عنایت حقتعالی و توجهات حضرت ولیعصر به تدریج آماده خواهد شد. هدف آن مطالعه، استخراج و معرفی سیره آن بزرگواران در برخورد با اعضای خانواده محترمشان در زمینه مسائل اخلاقی و تربیتی است.
خانواده نخستین، مهمترین و مقدسترین اجتماع انسانی است که سلامت یا آشفتگی افراد و اجتماعات انسانی به آن بسیار وابسته است. زن و شوهر در خانواده نقشی محوری دارند و نوع روابط آنها، در کیفیت شکلگیری این نهاد و نیز شاکله دیگر اعضا دخیل است. شریعت مقدس اسلام برای خانواده جایگاهی والا قائل است و لازم دانسته است تا قدمهای اولیه تشکیل آن بسیار دقیق و محکم برداشته شـود و از همـین روی، حتـی برای ظـریفتـرین ارتباطات خانوادگی توصیههایی اخلاقی و گاه الزامی دارد.
این کتاب بر آن است تا با بهرهگیری از منابع دینی، بهویژه سیره رسول خدا (ص) و اهلبیت (ع)، به سه موضوع تربیتی و اخلاقی توکل به خداوند، رضا به قضا و قدر الهی و شکر و سپاس گزاری در خانواده بپردازد.
در معرفی این کتاب آمده است: «نویسنده در آغاز، درباره جایگاه و منزلت توحید، نفی کفر و شرک و خرافهپرستی سخن گفته و سپس مخاطبان را با مفاهیم تربیت، سنت و سیره و حجیت و اعتبار سیره آشنا میسازد. وی اهداف تعلیم و تربیت در اسلام را تعریف کرده و در فصل بعد، به تبیین معنا و مفهوم توکل و اهمیت و آثار آن در زندگی پرداخته و این نکته را یادآور میشود که عنصر توکل، انسان را در برخورد با مسائل و مشکلات، مقاوم و نیرومند میسازد. رضا به قضا و قدر الهی و جایگاه رضا در سیر و سلوک، رضای الهی در تصمیمهای مهم خانوادگی و دیگر جنبههای زندگی، شکر و سپاسگزاری و اقسام و مراتب شکر، مباحث مفصل دیگری هستند که مؤلف با ذکر جزئیات به مطالعه و بررسی آنها پرداخته و در همه امور زندگی فردی و اجتماعی، کارآمدی سیره ائمه و روش مؤثر آنها را در برخورد با حوادث و مصائب و مشکلات، به مخاطبان آموزش میدهد».