دستور العملى اخلاقى از آیت الله سيد مصطفى خمينى‏ مصطفوى

دستور العملى اخلاقى از آیت الله سيد مصطفى خمينى‏ مصطفوى

ایشان طی یک دستور‌العمل اخلاقى مى‌گويد:

«بدان اى برادرم، دوست عزيز و بزرگوارم، پس از فهم آنچه در اين سطور آمد و بعد از آن كه به علوم عادى آگاه گرديدى و رسوم ظاهرى را برپا داشتى، بايد تلاش بى‌امان را براى رسيدن به برترين مقصد، والاترين هدف، شيرين‌ترين مسلك و دلپذيرترين شيوه پيشه كنى و آن «جان جهان‌شدن» است.

رسيدن به اين مقام والا و بلند، جز با دوركردن پستي‌ها، تيرگي‌ها و حجاب‌هاى مادى و جلب صفات كمال از راه عمل به دستور شرع انور و حركت بر مقتضاى ايمان و كوشش در اجراى فرامين الهى و احكام عملى و قلبى نشايد.

... شگفتا! آيا وجدانت اجازه مى‌دهد، برخوان گسترده‌اش با توان و قدرتى كه او ارزانى داشته، نافرمانى و سركشى كنى؟ آيا مى‌پسندى توان، اراده و حكمت او را در آنچه ناروا شمرده به كارگيرى و بى‌حرمتى روا دارى؟ پناه مى‌بريم به خداى داناى شنوا، از شيطان رانده شده از درگاه خداوند.

... جهاد اكبر را پيشه كن، تا الگويى حق‌نما گردى و مشمول پاداش شهيدان؛ كه در سخنان معصومين (علیهم السلام) آمده است:

... بارالها! طعم عفو، شيرينى آمرزش و رحمت خود را بر ما بچشان، تا از سياهي‌هاى ذلت بيرون بياييم و لباس كفر و نفاق را از تن بدريم. به تو شكوه مى‌بريم كه تو پناه‌گاه هر شكايتى.»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
قانون جذب

قانون جذب

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

مدیتیشن بر کاهش اضطراب اثري غير مستقیم دارد، به اين صورت كه با کنار زدن افکار اضافی و منفی، فرد را وارد بخش آرام ذهن می‌کند و میزان تمرکز را در افراد بهنجار افزایش می‌دهد، در واقع مي‌توان مفهوم این کلمه را با واژه‌هایی نظیر فکر و اندیشه (تفکر و تعمق) بیان کرد...
تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

با تحقیق در باب داروهای فعال‌ساز روانی، علائق عرفانی به تجربه‌ي عرفانی گسترش یافته است. اعتقاد عمومی این بوده که چنین داروهایی برآورنده‌ی احوال عرفانی یا حالات اسکیزوفرنیک‌اند. گرچه میان این دو گونه حالت، شباهت‌های فیزیولوژیک یا پدیدارشناختی وجود دارد، ولی...
Powered by TayaCMS