محیط مناسب برای بازی کودک

محیط مناسب برای بازی کودک

محیطی که قوه تخیل کودک را تحریک می‌کند.

محیطی که کودک در آن قرار دارد عبارت است از مکانی که او در هر لحظه در آن قرار دارد، اگر او را بر روی صندلی در اتاقی خالی بنشانید و چیزی در آن برای نگاه کردن وجود نداشته باشد؛ طبیعتا حوصله کودک سر رفته و کج‌خلق می‌شود. همین‌طور اگر محیط بازیش جالب و ترغیب‌کننده نباشد او قادر نخواهد بود دربازی‌های پیچیده و دشواری که به رشد مهارت‌های اجتماعی‌اش کمک بسیاری می‌کنند، شرکت بجوید. یک محیط محرک به معنای مهدکودک با اسباب‌بازی‌های گران‌قیمت نیست، بلکه محیطی است که شما و همسرتان در خانه به وجود می‌آورید. در صورت امکان به فرزندتان اجازه بدهید که در مورد دکوراسیون و تزئین محل بازیش تصمیم‌گیری کند، یعنی او باید هر دو مکان حیاط و اتاقش را برای بازی در اختیار داشته باشد جایی که بتواند بازی‌هایش را در آنها وسعت بخشد و چیزهای مورد نیاز بارش در دسترس بكند. چنین چیزهایی شامل اسباب‌بازی، مبلمان، درخت و مقداری‌ا و أشغالهای ظاهراً بی‌ارزش است که به‌مرور جمع‌آوری کرده است و برایش مثل گنجی محسوب می‌شوند و خود شما نیز زمانی که برای شرکت در بازی‌هایش دعوت می‌شوید، نیز جزئی از اسباب‌بازی‌هایش محسوب می‌شوید.

اگر برای بازیگر به شما احتیاج دارد به خاطر داشته باشید که هنگام بازی دیگر مادر یا پدرش نیستید و شاید لازم باشد نقش خود را درست به‌اندازه یک کودک با خوشحالی و دست یاری کنید.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
قانون جذب

قانون جذب

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

مدیتیشن بر کاهش اضطراب اثري غير مستقیم دارد، به اين صورت كه با کنار زدن افکار اضافی و منفی، فرد را وارد بخش آرام ذهن می‌کند و میزان تمرکز را در افراد بهنجار افزایش می‌دهد، در واقع مي‌توان مفهوم این کلمه را با واژه‌هایی نظیر فکر و اندیشه (تفکر و تعمق) بیان کرد...
تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

با تحقیق در باب داروهای فعال‌ساز روانی، علائق عرفانی به تجربه‌ي عرفانی گسترش یافته است. اعتقاد عمومی این بوده که چنین داروهایی برآورنده‌ی احوال عرفانی یا حالات اسکیزوفرنیک‌اند. گرچه میان این دو گونه حالت، شباهت‌های فیزیولوژیک یا پدیدارشناختی وجود دارد، ولی...
Powered by TayaCMS