بعد حمدالله جل شانه و الصلاه و السلام علی رسوله و آله
حضرت آقا ... تمام این خرابیها که از جمله است وسواس و عدم طمأنینه، از غفلت است ... و غفلت کمتر مرتبهاش غفلت از اوامر الهیه است و مراتب دیگر دارد که به آنها انشاءالله نمیرسید ... سبب تمام غفلتها، غفلت از مرگ است، و تخیل ماندن در دنیا ...
پس اگر میخواهید از جمیع ترس و هراس و وسواس ایمن باشید، دائماً در فکر مرگ و استعداد لقاءالله تعالی باش ... و این است جوهر گرانبها و مفتاح سعادت دنیا و آخرت ... پس فکر و ملاحظه نمائید چه چیز شما را از او مانع و مشغول میکند، اگر عاقلی! و به جهت تسهیل این معنی چند چیز دیگر به سرکار بنویسد بلکه از آنها استعانتی بجویی.
- بعد از تصحیح تقلید یا اجتهاد، مواظبت تامه به فرائض خمسه و سائر فرائض در احسن اوقات....
- سعی کردن که روز به روز خشوع و خضوع بیشتر گردد....
- تسبیح صدیقه طاهر (صلوات الله علیها) بعد از هر نماز ... و خواندن آیه الکرسی کذلک و سجده شکر... و خواندن سوره یاسین بعد از نماز صبح و واقعه در شبها....
- مواظبت بر نوافل لیلیة....
- قرائت مسبحات در هر شب قبل از خواب ... (سورههایی که با کلمهای از مصدر «سبح» آغاز میشوند، «سور مسبحات» نام دارند. نامهای سور مسبحات عبارتند از: اسراء؛ حدید؛ حشر؛ صف؛ جمعه؛ تغابن و اعلی.)
- خواندن معوذات (سه سورۀ آخر قرآن) در شفع و وتر ... و استغفار هفتاد مرتبه در آن ... و ایضاً بعد از صلاة عصر....
- این ذکر را بعد از نماز صبح و مغرب یا در صباح و عشاء ده دفعه بخوانید: لااله الا الله وحده لاشریک له، له الحمد و له الملک و هو علی کل شیء قدیر، اعوذ بالله من همزات الشیاطین و اعوذبک ربی أن یحضرونی، ان الله هو السمیع العلیم.
مدتی به این مداومت نمائید. بلکه حالی رخ دهد که طالب استقامت شوید، انشاء الله تعالی.
برگرفته از آیتالحق