سوال در مورد عدم شرکت در مجالس عروسی همراه با گناه و نگرانی از عقده ای شدن فرزند

سوال در مورد عدم شرکت در مجالس عروسی همراه با گناه و نگرانی از عقده ای شدن فرزند

پرسش:

با توجه به اعتقادات دینی و مذهبی خود در مجالس عروسی آلوده به گناه شرکت نمی‌کنیم؛ آیا این رفتار عقده‌ای در فرزندانمان به‌ویژه دختران ایجاد نمی‌کند؟

پاسخ:

کودکان و نوجوانان به‌ویژه دختران علاقه ویژه‌ای به شرکت در مجالس عروسی دارند. عدم شرکت شما در مجالس عروسی آلوده به گناه کاملاً پسندیده است اما به‌طورقطع این رفتار خلأهایی را در کودکان و نوجوانان به‌ویژه دختران ایجاد می‌کند که باید با راه‌کارهای ذیل آنها را پرکنید.

  1. از حضور در مجالس عروسی مناسب (حتی اگر خویشاوندان دور شما یا دوستان شما باشند) غافل نشوید.
  2. حضور در مجالس جشن مذهبی و مولودی‌ها می‌تواند به نیاز آنان پاسخ دهد.
  3. هنگام حضور در مجالس عروسی مناسب و محافل جشن مذهبی درباره پوشش و آرایش موی دختران خود سختگیری نکنید (با این فرض که نامحرم آنان را نمی‌بیند).
  4. برای جبران این‌گونه کمبودها، امکانات جذاب (رایانه، ابزار هنری، ورزشی، الکترونیک و...) را برایشان فراهم آورید و استعدادهایشان را شکوفا سازید. کودک یا نوجوانی که استعدادهایش شکوفا شود و توانمندی‌هایش در زمینه‌های هنری، درسی، ورزشی و... بروز یابد احساس کمبود نخواهد کرد، زیرا اعتمادبه‌نفسش بالا می‌رود.
  5. آموزش ارزش‌های دینی (حلال و حرام الهی) و پاداش تقوا نزد خداوند، چنان پشتوانه‌ای به فرزندان شما می‌دهد که این‌گونه مسائل و کمبودها هیچ‌گونه اثری بر آن‌ها نخواهد گذاشت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

معرفی کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی (مجموعه مقالات)

معرفی کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی (مجموعه مقالات)

کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی(مجموعه مقالات) به اهتمام محمد حسین کیانی و توسط انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم(ع) منتشر شده است. این اثر شامل مجموعه مقالاتی است که در باب «جنبش‏های نوپدید دینی- معنوی» در شماره‌های مختلف فصلنامه مطالعات معنوی توسط متخصصان این حوزه نوشته و منتشر شده است.
معرفی کتاب تجربه‌های عرفانی در ادیان

معرفی کتاب تجربه‌های عرفانی در ادیان

كتاب به بررسي تجربه عرفاني در سنت‌های معنوي بوميان قاره امريكا تايوييسم بوديسم و هندوييسم و مطالعه عرفان مسيحي يهودي و اسلامي...
معرفی کتاب جریان شناسی انتقادی عرفان های نوظهور

معرفی کتاب جریان شناسی انتقادی عرفان های نوظهور

کتاب حاضر تحقیقى است مستند و مستدل درباره شناخت مهم ترین گروه هاى نوظهور عرفانى و معنوى از سراسر جهان که سال هاست در ایران رواج یافته اند. به گفته مؤلف کتاب, این گروه ها به دلیل نفوذ در فرهنگ مسلمانان, تعالیم و روش هاى خود را با برخى از آموزه هاى اسلام, همانند معرفى مى کنند و اذعان مى دارند ما همان چیزى را مى گوییم و مى خواهیم که عرفان اسلامى مى جوید.
 معرفی کتاب «نیم‌نگاهی به خود خدايي شيطان گرايان»

معرفی کتاب «نیم‌نگاهی به خود خدايي شيطان گرايان»

گروه­هايي از انسانهاي بدوي، به علت نسبت دادن پديده‌هاي منفي به موجودات شرير (از جمله شيطان) قائل به نوعي دوگانه گرايي و ثنويت شدند و در کنار تعليمات انبياء به تعظيم و تجليل از قدرت­هاي شر گرايش پيدا نمودند
Powered by TayaCMS