محمد علی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران گفت: روغنهای خوراکی امروز روغنهای سردی هستند که بیش از آنکه فواید خوراکی داشته باشند دارای کاربردهای صنعتی هستند.
انوشه یادآور شد: روغنهای خوراکی اغلب از مخلوط روغنهایی نظیر روغن دانه سویا، روغن کانولا، روغن پالم و روغن آفتابگردان تشکیل شدهاند. وی با اشاره به این که مصرف این روغنها دارای مضرات فراوان است و عوارض غیر قابل جبرانی را به همراه دارد، افزود: برای جلوگیری از ابتلا به بیمارهای قلبی و عروقی رایج از مصرف این روغنها، برای حفظ سلامتی روغنهایی پیشنهاد میشود که دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است و مقدار چربیهای اشباع شده در آن اندک است. وی در ادامه افزود: روغنهایی نظیر کره حیوانی اصل (گاوی –گوسفندی)، روغن دانه کنجد، روغن زیتون، روغن دانهی انگور دارای خواص بسیار مفیدی برای بدن هستند.
وی در پایان اذعان کرد: از فواید کرههای حیوانی میتوان به استخوان سازی، کاهش غلظت خون، سمزدایی بدن و همچنین کاهش چربی شکم اشاره کرد. گفتنی است؛ با توجه به فوایدی که روغن طبیعی دارد، افرادی که مبتلا به فشار خون و دیابت هستند در مصرف این روغنها محتاط باشند.
منبع: http://www.alamto.com/