آب شدن چربی های بدن با مصرف کشک

آب شدن چربی های بدن با مصرف کشک

کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می‌کند. کشک یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می‌ماند و یا از ماست بدون چربی تهیه می‌شود. کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می‌کند. از کشک به عنوان یک افزودنی به غذاها نیز می‌توان استفاده کرد و طعم غذاها را تغییر داد. بررسی‌ها نشان می‌دهند، مقدار کلسیم در ۳۰ گرم کشک تازه بدون نمک و چربی معادل میزان یک لیوان شیر ۲۵۰ سی سی است. به عبارتی کشک منبع خوب کلسیم است، اما متاسفانه کشک‌هایی که به صورت خشک عرضه می‌شوند مقدار زیادی نمک دارند که جذب کلسیم را کاهش می‌دهند .کشک می‌تواند در کاهش وزن و آب شدن چربی‌های بدن بسیار موثر باشد. گفتنی است؛ کشک با حجم کم خود، یک ماده غذایی معجزه آساست که در بر دارنده تمامی خواص شیر می‌باشد و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین و ویتامین نیاسین می‌باشد و می‌توان مقداری از آن را جایگزین شیر و ماست روزانه کرد.

 منبع:salamati.ir

 

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

معرفی کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی (مجموعه مقالات)

معرفی کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی (مجموعه مقالات)

کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی(مجموعه مقالات) به اهتمام محمد حسین کیانی و توسط انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم(ع) منتشر شده است. این اثر شامل مجموعه مقالاتی است که در باب «جنبش‏های نوپدید دینی- معنوی» در شماره‌های مختلف فصلنامه مطالعات معنوی توسط متخصصان این حوزه نوشته و منتشر شده است.
معرفی کتاب پدیدارشناسی تصویر اسلام در سینمای غرب

معرفی کتاب پدیدارشناسی تصویر اسلام در سینمای غرب

نویسنده کتاب پدیدارشناسی تصویر اسلام در سینمای غرب جواد امین خندقی است. این کتاب توسط انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم(ع) منتشر شده است.
معرفی کتاب دوره سه‌جلدی کتاب فرهنگ شهادت معصومین (ع)

معرفی کتاب دوره سه‌جلدی کتاب فرهنگ شهادت معصومین (ع)

دوره سه‌جلدی عربی ـ فارسی کتاب فرهنگ شهادت معصومین علیهم‌السلام با تلاش گروه حدیث پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام از سوی انتشارات این پژوهشکده منتشرشده است...
Powered by TayaCMS