پسر ۱۵ ساله‌ای دارم که مدام صحبت می‌کند. چگونه او را تعدیل کنم؟

پسر ۱۵ ساله‌ای دارم که مدام صحبت می‌کند. چگونه او را تعدیل کنم؟

ج: این کار، اختلال رفتاری نیست؛ پس حساسیت نشان ندهید، مگر با گناه همراه باشد و حقوق دیگران را از بین ببرد.

علل صحبت کردن بسیار، عبارت‌اند از :

۱. عقده‌گشایی: احتمال دارد در کودکی اجازه صحبت به او نداده‌اید و اکنون‌که بزرگ‌شده و شما اقتدار پیشین را از دست داده‌اید و نمی‌توانید او را منع کنید، عقده‌گشایی می‌کند. تا مدتی او را منع نکنید و اجازه دهید اشباع شود.

۲. جلب‌توجه: نوجوان نیاز به توجه دارد. وقتی در برابر زیاد سخن گفتن او حساسیت نشان می‌دهید و به رفتار او توجه دارید، درواقع او را تثبیت می‌کنید. توصیه می‌کنم توجه خود را زمان سخن گفتن او کم کنید و در غیر زمان این رفتار، بر توجه خویش بیفزایید.

. اعتراض: اگر خواسته‌ای منطقی و مشروع داشته و به آن پاسخ نگفته‌اید، پاسخ دهید؛ زیرا ممکن است این رفتار، برای اعتراض به شما باشد.

منبع: نسیم مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

فراخوان مقاله فصلنامه «مطالعات معنوی»

فراخوان مقاله فصلنامه «مطالعات معنوی»

نشریه " فصلنامه مطالعات معنوی" با محوریت نقد جنبش‌های نو پدید معنوی بر اساس نیازهای جامعه و با همکاری نهادهای مرتبط از جمله حوزه و دانشگاه و سازمان تبلیغات آماده دریافت مقالات صاحب‌نظران و اندیشمندان در این حوزه است.
شماره 8و9 فصلنامه «مطالعات معنوی» منتشر شد

شماره 8و9 فصلنامه «مطالعات معنوی» منتشر شد

گروه جنبش‌های معنوی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) شماره هشتم و نهم فصلنامه مطالعات معنوی را با موضوع " انسان شناسی و جنبش‌های نوپدید معنوی" به زیور طبع رسانید.
Powered by TayaCMS