تبعیض ناروا

تبعیض ناروا

سال ها از بعثت پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) گذشته بود. هنوز افکار دوران جاهلیت و تبعیض بین فرزندان وجود داشت. مردی عرب، آن روز برای انجام دادن کاری دست دو فرزندش را گرفت و شرفیات محضر رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) شد. هنگامی که نشسته بود، یکی از فرزندان خود را در آغوش گرفت، به او محبت کرد و او را بوسید و به فرزند دیگرش توجهی نکرد.

پیغمبر که این صحنه تأثرانگیز را مشاهده کرد نتوانست طاقت بیاورد، پس فرمود: چرا با فرزندان خود به طور عادلانه رفتار نمی کنی؟.

آن مرد عرب جوابی جز سکوت نداشت. سرش را پایین انداخت و عرق شرم بر پیشانی اش نشست.

او در آن روز دریافت که کارش اشتباه بوده است و فهمید که در نگاه کردن نیز نباید بین فرزندان فرقی گذاشت[1].

 

 پی‌نوشت‌ها

[1] . 3) مکارم الاخلاق، ص 113.بذرافشان

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

گفتگو با عوامل ساخت برنامه تلوزیونی "حدیث سرو "

گفتگو با عوامل ساخت برنامه تلوزیونی "حدیث سرو "

عوامل «حدیث سرو» از دشواری‌های تولید مستند بازسازی درباره زندگی علما گفتند، اینکه شاگردان آنها سِر نگه دار هستند و آرزوی عوامل همواره این بوده که یکی‌ از آنها لب به سخن گشوده و از پرده نشینی به درآید.
سومین نشست از سری نشست‌های ماهواره و تربیت برگزار شد

سومین نشست از سری نشست‌های ماهواره و تربیت برگزار شد

سومین نشت از سری نشست‌های ماهواره و تربیت بارویکرد آگاهی بخشی با محوریت ارائه راهکارهای کاربردی برای خانواده‌ها در مواجهه با ماهواره در پژوهشکده باقرالعلوم (ع) برگزار شد.
 برگزاری نشست جایگاه مشاوره دینی در حوزه علمیه

برگزاری نشست جایگاه مشاوره دینی در حوزه علمیه

نشست جایگاه مشاوره دینی در حوزه علمیه توسط پژوهشکده باقرالعلوم(ع) برگزار می‌شود. در این نشست به مباحثی همچون چیستی و چرایی و ضرورت مشاوره دینی، تاریخچه مشاوره دینی در کلام معصومین(ع)، ظرفیت‌های حوزه علمیه برای تقویت مشاوره دینی درجامعه...
فراخوان مقاله فصلنامه «مطالعات معنوی»

فراخوان مقاله فصلنامه «مطالعات معنوی»

نشریه " فصلنامه مطالعات معنوی" با محوریت نقد جنبش‌های نو پدید معنوی بر اساس نیازهای جامعه و با همکاری نهادهای مرتبط از جمله حوزه و دانشگاه و سازمان تبلیغات آماده دریافت مقالات صاحب‌نظران و اندیشمندان در این حوزه است.
Powered by TayaCMS