گزارش جلسه اعضای پژوهشکده باقرالعلوم (ع) با مدیر و مشاورین امور نمایش سیما

گزارش جلسه اعضای پژوهشکده باقرالعلوم (ع) با مدیر و مشاورین امور نمایش سیما

شنبه مورخ 19/4/95 جلسه‌ای با حضور حجت‌الاسلام حمیدرضا مظاهری‌سیف و آقای محمدحسین کیانی مدیر واحد جنبش‌های معنوی پژوهشکده باقرالعلوم (ع)  با دکتر حسین کرمی مدیر شبکه‌های نسیم، نمایش و مشاور امور نمایش معاون سیما و تیم ایشان برگزار شد.

موضوع جلسه بررسی ترویج معنویت‌گرایی جدید در قالب برخی فیلم‌ها و سریال‌های خارجی بود. در ابتدا، جناب آقای دکتر کرمی درباره این مسئله و ضرورت‌ پیگیری و برگزاری چنین جلساتی صحبت کردند. سپس حجت‌الاسلام مظاهری‌سیف درباره پخش برخی فیلم‌ها و مستند‌هایی که در چند سال گذشته از طریق سیما پخش شده و درون‌مایه آنها اشاعه یا ترویج مدل‌های از معنویت‌گرایی جدید بود، به ارائه نکاتی پرداختند. سپس جناب آقای محمدحسین کیانی به تبیین ماهیت دین و معنویت در دنیای پست‌مدرن اشاره کردند و اینکه معنویت‌گرایی جدید چه بازتابی در سینمای معاصر داشته‌ است. در نهایت، پرسش و پاسخ‌هایی میان مشاوران و مدیران سیما با کارشناسان برگزار شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

شماره 8و9 فصلنامه «مطالعات معنوی» منتشر شد

شماره 8و9 فصلنامه «مطالعات معنوی» منتشر شد

گروه جنبش‌های معنوی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) شماره هشتم و نهم فصلنامه مطالعات معنوی را با موضوع " انسان شناسی و جنبش‌های نوپدید معنوی" به زیور طبع رسانید.
جهاد با نفس؛ راه رسیدن به مقامات بلند معنوی

جهاد با نفس؛ راه رسیدن به مقامات بلند معنوی

نفس آدمی هر گاه به سوی بدی و پلیدی و زشتی‌های سوق می‌یابد، ایده مقابله با آن اهمیت یافته...
Powered by TayaCMS