محبت به کودک در اسلام و فرد یهودی

محبت به کودک در اسلام و فرد یهودی

لیث بن سعد می‌گوید: روزی پیامبر علی واله نماز جماعت می‌خواند و به او اقتدا کرده بودند، حسین (ع) که کودک بود، در همان نزدیکی‌ها بود، وقتی که رسول خدا به سجده می‌رفت، حسين (ع) به پشت پیامبر سوار می‌شد و پاهایش را حرکت می‌داد و می‌گفت: حل حل (که شتر را با تکرار این واژه می‌رانند) هنگامی که رسول خدا می‌خواست، سر از سجده بردارد، حسین(ع) را می‌گرفت و آرام به زمین می‌گذاشت و بلند می‌شد، و وقتی که به سجده می رفت، باز حسین می‌آمد و بر پشت رسول خدا را سوار می‌شد و پاهایش را حرکت می‌داد و می‌گفت: حل حل.

این موضوع تا آخر نماز تکرار شد، یک نفر یهودی این منظره را می‌دید، به‌عنوان اعتراض، نزد رسول خدا آمد و گفت: «ای محمد! شما با کودکان به گونه‌ای رفتار می‌کنید، که ما این گونه رفتار نمی‌کنیم. پیامبر فرمود: «اگر شما به خدا و رسولش ایمان داشته باشید به کودکان، مهربانی می‌کنید و با مهر و نوازش به آنها رفتار می نمایید. فرد یهودی از این دستور مهرانگیز تربیتی اسلام و بلند نظری پیامبر، مجذوب اسلام شد و هماندم قبول اسلام کرد و به صف مسلمین پیوست.

داستان‌هایی از بقیع، ص ۵۰.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
قانون جذب

قانون جذب

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

مدیتیشن بر کاهش اضطراب اثري غير مستقیم دارد، به اين صورت كه با کنار زدن افکار اضافی و منفی، فرد را وارد بخش آرام ذهن می‌کند و میزان تمرکز را در افراد بهنجار افزایش می‌دهد، در واقع مي‌توان مفهوم این کلمه را با واژه‌هایی نظیر فکر و اندیشه (تفکر و تعمق) بیان کرد...
تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

با تحقیق در باب داروهای فعال‌ساز روانی، علائق عرفانی به تجربه‌ي عرفانی گسترش یافته است. اعتقاد عمومی این بوده که چنین داروهایی برآورنده‌ی احوال عرفانی یا حالات اسکیزوفرنیک‌اند. گرچه میان این دو گونه حالت، شباهت‌های فیزیولوژیک یا پدیدارشناختی وجود دارد، ولی...
Powered by TayaCMS