آیا روغن و کره حیوانی مضر است؟

آیا روغن و کره حیوانی مضر است؟

محمد علی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران گفت: روغن‌های خوراکی امروز روغن‌های سردی هستند که بیش از آنکه فواید خوراکی داشته باشند دارای کاربردهای صنعتی هستند.
انوشه یادآور شد: روغن‌های خوراکی اغلب از مخلوط روغن‌هایی نظیر روغن دانه سویا، روغن کانولا، روغن پالم و روغن آفتابگردان تشکیل شده‌اند. وی با اشاره به این که مصرف این روغن‌ها دارای مضرات فراوان است و عوارض غیر قابل جبرانی را به همراه دارد، افزود: برای جلوگیری از ابتلا به بیمارهای قلبی و عروقی رایج از مصرف این روغن‌ها، برای حفظ سلامتی روغن‌هایی پیشنهاد می‌شود که دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن اندک است. وی در ادامه افزود: روغن‌هایی نظیر کره حیوانی اصل (گاوی –گوسفندی)، روغن دانه کنجد، روغن زیتون، روغن دانه‌ی انگور دارای خواص بسیار مفیدی برای بدن هستند.
وی در پایان اذعان کرد: از فواید کره‌های حیوانی می‌توان به استخوان سازی، کاهش غلظت خون، سم‌زدایی بدن و همچنین کاهش چربی شکم اشاره کرد. گفتنی است؛ با توجه به فوایدی که روغن طبیعی دارد، افرادی که مبتلا به فشار خون و دیابت هستند در مصرف این روغن‌ها محتاط باشند.
منبع: http://www.alamto.com/

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

تلاشي در سنخ ‏شناسي جنبش‏هاي نوپديد معنوي ايران

در نوشتار حاضر، با تکیه بر مشاهدات و مطالعات میدانی نگارنده و الهام گرفتن از دسته‌بندی‌های محققین غربی، یک سنخ‌شناسی دو سطحی هفت‌گانه- سه‌گانه عرضه شده است.
قانون جذب

قانون جذب

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

بررسي تحليلي- انتقادي مراقبه از منظر روان شناختي

مدیتیشن بر کاهش اضطراب اثري غير مستقیم دارد، به اين صورت كه با کنار زدن افکار اضافی و منفی، فرد را وارد بخش آرام ذهن می‌کند و میزان تمرکز را در افراد بهنجار افزایش می‌دهد، در واقع مي‌توان مفهوم این کلمه را با واژه‌هایی نظیر فکر و اندیشه (تفکر و تعمق) بیان کرد...
تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

تجربه‏ هاي شبه عرفاني و داروهاي روان‏گردان از منظر روان‏شناختي

با تحقیق در باب داروهای فعال‌ساز روانی، علائق عرفانی به تجربه‌ي عرفانی گسترش یافته است. اعتقاد عمومی این بوده که چنین داروهایی برآورنده‌ی احوال عرفانی یا حالات اسکیزوفرنیک‌اند. گرچه میان این دو گونه حالت، شباهت‌های فیزیولوژیک یا پدیدارشناختی وجود دارد، ولی...
Powered by TayaCMS