آیا جریان تروریستی_تکفیری جبهه تحریر شام به مبانی خود پایبند خواهد ماند؟

آیا جریان تروریستی_تکفیری جبهه تحریر شام به مبانی خود پایبند خواهد ماند؟

✍️ حجت الاسلام احمد کوثری

جالب است بدانید که جریانهای #تروریستی_تکفیری یک مبنا دارند با عنوان #عدو_قریب و #عدو_بعید
آنها می‌گویند طبق آیه ۱۲۳ سوره توبه: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا قَاتِلُوا الَّذِينَ يَلُونَكُمْ مِنَ الْكُفَّارِ وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةً ۚ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ» ابتدا باید سراغ عدو قریب رفت.
 این جریانهای تکفیری برای اثبات فهم غلط خود از آیات قرآن، ادعا می کردندکه همین مسلمان ها مشرک و کافر شده و البته آمریکا و صهیونیسم هم کافر هستند ولی طبق قاعده ی عدو قریب باید ابتدا سراغ اینها مثل بشار اسد رفت و آمریکا و رژیم صهیونیستی را رها نمود.

خب الان که دیگر بشار اسد نیست و کشور سوریه هم دست خودتان افتاده است، رژیم صهیونسیتی هم که همسایه آنان شده و تبدیل به عدو قریب شده و حتی به خاک تحت فرماندهی آنان هم تجاوز کرده

خب بسم الله عدو قریب طبق قاعده ی خودتان را اجرا کنید.

اما قطعا هیچ اتفاقی نمی افتد؛ زیرا کنترل آنها دست سرویس های آمریکا و صهیونیسم و سایر کفار است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

No image

نقد و بررسی معنویت‌گرایی

No image

شناخت و نقد کروه کلیسای شیطان

چکیده تفکر شیطان پرستی انواع مختلفی دارد. شیطان پرستی جدید در انگلستان پدید آمد. گروه کلیسای شیطان آیینی است که فلسفه لذت پرستانه را با جادوگری سیاه در هم آمیخته است.
Powered by TayaCMS