پنج سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

پنج سالاد غنی از پروتئین که مرغ یا ماهی نیستند

یکی از توصیه‌های مهم متخصصان تغذیه این است که به جای خوردن ساندویچ به خوردن سالاد روی بیاورید. اینکار می‌تواند تاثیر بسیار خوبی برای سلامتی بدن داشته باشد اما بیشتر افراد یک نگرانی و دغدغه مشترک در این زمینه دارند و آن هم این است که از مرغ و ماهی در سالادهای خود استفاده می‌کنند تا نیاز بدن به پروتئین را فراهم آورند. اینکار باعث می‌شود خیلی زود از این منابع پروتئینی خسته شوند و خوردن سالاد را کنار بگذارند. اگر شما نیز از این دسته افراد هستید در این مقاله با ما همراه شوید.

کنسرو ماهی ساردین

این ماهی‌های کوچک منبعی غنی از مواد مغذی هستند. یک قوطی کنسرو ساردین می‌تواند 17 گرم پروتئین برای بدن شما فراهم کند. همین مقدار قادر است یک چهارم نیاز بدن شما به کلسیم را رفع کند. حتما می‌دانید که این ماهی سرشار از اسید چرب امگا 3 است که برای سلامتی قلب و مغز بسیار مفید خواهد بود. همچنین خاصیت ضد التهابی آن برای دانشمندان مشخص شده است. مصرف ساردین می‌تواند باعث درخشندگی و نرمی موهای سر شود. اگرچه ساردین به تنهایی طعم خوبی دارد،  اما می‌توانید آن را به همراه پستوی گوجه فرنگی میل کنید. اگر دوست ندارید به همین شکل آن را مصرف کنید می‌توانید کمی در روغن تفت دهید و به سالاد خود اضافه کنید.

عدس

تنها نصف پیمانه از عدس می‌تواند 10 گرم پروتئین و 6 گرم فیبر به همراه ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها وارد بدن کند. همین امر باعث شده است که عدس یک منبع گیاهی عالی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن باشد. برای اینکه عدس طعم بهتری داشته باشد می‌توانید آن را در روغن زیتون کمی تفت دهید یا ترکیب زیر را امتحان کنید:

  • یک قاشق غذاخوری از سرکه بالزامیک؛
  • یک دوم قاشق چایخوری سیر خرد یا له شده؛
  • یک قاشق چایخوری خردل؛
  • یک قاشق چایخوری آب لیمو؛
  • یک قاشق چایخوری ادویه هندی.

تخم مرغ پخته شده

یک عدد تخم مرغ بزرگ تقریبا شش گرم پروتئین دارد. اگر تنها از سفیده تخم مرغ استفاده کنید 3.5 گرم پروتئین وارد بدن شما خواهد شد. شما می‌توانید تخم مرغ را آب پز کنید و آن را روی سالاد خود بریزید.

میگوی منجمد

استفاده از میگوی منجمد پخته شده می‌تواند روشی سریع برای درست کردن سالاد باشد. این ماده جایگزین عالی برای ماهی یا مرغ است. 85 گرم از آن حاوی 70 کالری است و می‌تواند 17 گرم پروتئین به همراه مواد مغذی دیگر همچون ویتامین B12، مس و روی برای بدن فراهم کند. کافیست میگو را کمی گرم کنید و روی سالاد خود بریزید. از دستور زیر نیز می‌توانید استفاده کنید:

  • یک قاشق غذاخوری سرکه برنج قهوه‌ای؛
  • یک قاشق غذاخوری آب مرکبات تازه (همچون پرتغال یا لیمو)؛
  • یک دوم قاشق چایخوری زنجبیل؛
  • یک دوم قاشق چایخوری سیر خرد یا له شده؛
  • چند برگ از نعناع؛
  • فلفل چیلی.

بوقلمون

بیشتر افراد فکر می‌کنند که بوقلمون تنها برای تهیه همبرگر، کوفته یا پر کردن درون فلفل دلمه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرد. شما می‌توانید از این ماده برای درست کردن سالاد نیز استفاده کنید. 113 گرم از بوقلمون خام می‌تواند 15 گرم پروتئین وارد بدن کند. شما می‌توانید این منبع پروتئینی را با سس آووکادو ترکیب نمایید. ابتدا یک چهارم آووکادو را داخل میکسر بریزید و خوب پوره کنید. سپس آن را با مواد زیر ترکیب نمایید:

  • یک قاشق غذاخوری سرکه سیب؛
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه؛
  • یک قاشق غذاخوری ریحان تازه؛
  • یک دوم قاشق چایخوری سیر؛
  • یک چهارم قاشق چایخوری زنجبیل؛
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه.

اگر ترجیح می‌دهید آووکادو را به همان شکل استفاده کنید، برش‌هایی از آن را با بوقلمون سرو کنید.

منبع: http://www.alamto.com ‌

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

جايگاه انسان كامل در نظام هستي از منظر عرفا

جايگاه انسان كامل در نظام هستي از منظر عرفا

اين نوشتار با روش توصيفي-تحليلي به جايگاه انسان كامل در نظام هستي ا ز منظر عارفان مسلمان پرداخته است. از منظر آنان انسان كامل، خليفه حق‌تعالي، قطب عالم امكان و واسطه دريافت فيض از حق‌تعالي است. به عقيده بسياري از عرفا، انسان كامل به منزله روح عالم هستي مي‌ماند؛ همان‌گونه که روح امور بدن را تدبير مي‌كند، انسان كامل هم امور عالم را تدبير مي‌نمايد؛ گرچه به لحاظ بشري خود وي توجه نداشته باشد. هرگاه انسان كامل از عالم دنيا به عالم آخرت منتقل شود، خزائن الهي نيز به آن عالم منتقل خواهند شد، بساط عالم ماده جمع خواهد شد و رستاخيز قيام خواهد كرد. اين باور اهل تصوف، با عقايد شيعي، بسيار هماهنگ است؛ زيرا روايات شيعي نيز در اين معنا، صراحت دارد كه هرگاه حجت خدا از روي زمين ارتحال يابد، زمين متلاشي خواهد شد؛ ويژگي‌هاي كه از زبان اهل تصوف براي اهليبت بيان شده است، حاكي از اين مطلب است كه از منظر آنان انسان كامل، منطبق بر اهلبيت (ع) مي‌شود.
حقيقت متعالي و تعينات آن

حقيقت متعالي و تعينات آن

حقيقت متعالي، حقيقتي است كه از هر قيدي رها است؛ از اين حقيقت به غيب الغيوب و هويت مطلقه و وجود من حيث هو هو، نيز تعبير كرده‌اند. اين حقيقت در مرتبه اطلاق هيچ حكمي را نمي‌پذيرد، به همه موجودات نسبت يكسان دارد؛ اما از لازمه آن، علم به ذات و شعور به كمال ذاتي و اسمائي است. علم به ذات موجب، افتادن بي‌تعين در دام تعين مي‌شود.
جایگاه عقل در نظام سلوکی عرفا

جایگاه عقل در نظام سلوکی عرفا

عقل در نظام سلوکی عرفا، دارای دو جایگاه مجزا است. عقل در مراحل ابتدایی سلوک هدایتگر، راهگشا و روشنگر است؛ اما در مراحل عالی‌تر سلوکشان هدایتگری و راهبری از عقلانیت و تعقل جدا می‌شود؛ در این راستا باید توجه داشت که منزلت عقل نفی نمی‌شود، بلکه عقلانیت در صیرورت وجودی عارف به امری فراعقلی و نه غیرعقلی تبدّل و تحول می‌یابد. متاسفانه نزد برخی راهروان طریق سلوک این امر به مثابه ضد عقلی بودن تعالیم عرفانی تلقی می‌شود، حال آن‌که میان امر فراعقلی و امر غیر عقلی تفاوت و تمایز معناداری است که می بایست مورد توجه و تأمل عرفان پژوهان و سالکان راه قرار گیرد؛ در این مقاله ضمن پرداختن به مفهوم انسان‌شناختی و وجودشناختی مفهوم عقل، به تفاوت و تمایز میان این دو ساحت اشاره و لوازم معرفت شناختی آن استخراج خواهد شد.
الگو رویش اعتقادی افراد و جریانات از منظر قرآن کریم

الگو رویش اعتقادی افراد و جریانات از منظر قرآن کریم

قرآن کریم با استفاده از آیات خویش انسان را به‌سوی کمال سوق می‌دهد؛ پس باید بر طبق این فرمان‌ها روند زندگی را در مسیر رویش قرارداد. با بررسی و تحلیل الگوی رویش می‌توان اصلی‌ترین نقش را در خود فرد و آن جامعه جستجو کرد که ایمان را در درون خویش حس نمودند و فطرتشان علی‌رغم، القائات منفی افراد دیگر، ایشان را به این مسیر نزدیک نمودند، مانند همسر فرعون که با توجه به محیطی دور از معنویات، به دیندار شد...

پر بازدیدترین ها

رشد معنوی انسان از منظر قرآن و حدیث

رشد معنوی انسان از منظر قرآن و حدیث

این پژوهش نشان می‌دهد که ایجاد رابطه درست بین فرد و مسائل خود، ایجاد رابطه درست بین فرد و دیگران و ایجاد رابطه با خدا و کسب آرامش در پرتو آن از آثار رشد معنوی است؛ همچنین، تفکر، ایمان، انجام خوبی و ترک زشتی از علل رشد معنوی و جهل، کفرورزی و پیروی از شهویات از موانع رشد معنوی است.
آسیب‌ها و تهدیدهای اختلافات مذهبی در جهان اسلام

آسیب‌ها و تهدیدهای اختلافات مذهبی در جهان اسلام

مقاله حاضر ضمن بررسی فلسفه تفاوت‌ها و تنوع‌های میان انسان‌ها، تنوع و اختلاف از دیدگاه اسلام و انواع اختلافات مذهبی را تبیین و سپس به عوامل پیدایش اختلاف و تفرقه مذاهب را به لحاظ درونی و بیرونی پرداخته و نتایج و آثار ناشی از آن را بیان می‌کند...
حقیقت یوگا

حقیقت یوگا

در این مقاله با تکیه بر اصلی‌ترین متن یوگا، یعنی یوگاسوتره، حقیقت یوگا بررسی شده است و رابطه آن با آیین هندوییسم، اهداف و آثار آن مورد بررسی قرار گرفته است...
سنخ‌شناسی عشق در اندیشه‌ی مولوی و کریشنا مورتی

سنخ‌شناسی عشق در اندیشه‌ی مولوی و کریشنا مورتی

عشق در عرفان مولوي و کریشنامورتی اهميت والايي دارد؛ مولوی و کریشنا ویژگی‏‌هایی را برای عشق شمرده‏‌اند...
Powered by TayaCMS