خوشبختی بدون پرداخت هزینه، 12 اصل اصولی!

خوشبختی بدون پرداخت هزینه، 12 اصل اصولی!

 اول

میزان خوشبختی و بدبختی افراد تنها به دست خود آنها فراهم می‏شود یادتان باشد کسانی که به شما حسادت می‏کنند امتیازات قابل توجهی در شما دیده‌اند که خود فاقد آنها هستند. این جمله را در تیررس نگاهتان قرار دهید که «صداقت بهترین صفت است» خیلی از کارها غامض و پیچیده نیست با کمی تلاش از پس آن بر خواهید آمد.

دوم

زندگی دره‏ایی نیست که در جستجوی گشودن آن باشید، زندگی واقعیتی است که باید آن را تجربه کرد. سختی‏های فاصله را باید شکست و از بین برد هیچ‏گاه نگذارید برای طولانی‌مدت ارتباطی قطع شود که شاید تا مدت‏ها حاکم شود. هیچ‏گاه کار امروز را به فردا نیندازید بلکه کار فردا را امروز انجام دهید.

سوم

خیری که به دیگری می‏رسانید، در صندوق آخرتتان اندوخته می‏شود و افزوده سپرده روز رستاخیز است. بزرگ‏ترین فن زندگی، استفاده از فرصت‏های بی‏نظیری است که بر ما می‏گذرد اگر جویای کمال و زندگی پاک هستید به تهیدست دل بسپارید و مرهمی بر زخم‏هایش باشید. هیچ‏گاه خود را به سادگی بازنده تلقی مکنید. لغزش دیروز اطمینان فرداست، کماکان صبر و شکیبایی بهترین سلاح شما در برخورد با موانع سر راه‏تان است.

چهارم

رحمت خداوند را هیچ‌گاه فراموش نکنید که ارحم الرحمین است. بهتر است برای دستیابی به کمال هیچ‏وقت در اندیشه‏ات از حرکت به‌سوی کمال غفلت نورزی، لبخند عشق برای شماست، شاید بگویید چطور، همیشه خودتان باشید و خودتان را پیدا کنید و بدانید تا وقتی قدرت عشق باقی است این انتقال مهر و محبت تداوم دارد.

پنجم

زندگی کوتاه‏تر از آن است که شما بخواهید وقت خود را صرف تشویش و نگرانی کنید، یادتان باشد، بی‌ثمرترین‏ روزها، روزی است که نخندیده باشیم. یادمان نرود. چهره مصمم، شاد و صمیمی بزرگ‏ترین حربه درهای بسته است. هیچ‏گاه باروحیه خراب و افسرده به سراغ کسی نروید که دری به روی شما باز نمی‏شود.

ششم

موفقیت شما بستگی به پشتکار و استقامت در برابر مشکلات دارد. گویی، هرچه تلاش می‏کنید انگارنه‌انگار که تلاشی صورت پذیرفته؟ دنبال چیزی یا کسی می‏گردید که از همه‌چیز و همه‌کس به شما نزدیک‏تر است؟ دیگر لازم نیست که نگران باشید. هرگاه از صمیم قلب و با خلوص نیت از خداوند تقاضا کنید، جوابتان را می‏گیرید.

هفتم

بیایید باهم خورشید را باور کنیم و به رحمت حق دل ببندیم. وقتی‌که تنها هستید مواظب اندیشه‌های خود باشید. شما از قابلیت‏های فراوانی برخوردارید. تقریباً از پس بسیاری از کارها برمی‌آیید. موانعی در سر راه زندگی ندارید و خدا را شکر در روزهای آینده زندگی برایتان مفهوم دیگری خواهد داشت.

هشتم

اولین گام در موفقیت، خودشناسی است. هیچ‏گاه خود را به‌سادگی بازنده تلقی مکنید. لغزش دیروز اطمینان فرداست، کماکان صبر و شکیبایی بهترین سلاح شما در برخورد با موانع سر راهتان است. روابط خود را با خانواده سروسامان ببخشید. عاقل آن است که اندیشه کند. تا وقتی می‏شود از راه عشق دیگران را دوست داشت نباید از راه احسان وارد شد. همیشه خود را با گذشته خود قیاس کنید، نه با دیگران. آنچه اندیشه امروز شماست فردای شما را خواهد ساخت.

 نهم

شاید همه روزهای خوب خودتان را از پنجره بیرون انداخته‌اید، با پرده‏ها سخن مگویید و با واسطه با دوست حرف نزنید. با خودتان حرف بزنید و از خودتان بپرسید چه کسی روزهایمان را خراش داده است؟ کسی که صبور باشد می‏تواند آنچه را که می‏خواهد به دست آورد در دنیایی که شادی‏ها موقتی، شب‏ها زودگذر و هیجانات کوتاه هستند باید به خاطر داشت که شادی‏های موقتی هم نقش مهمی را در زندگی‏مان ایفا می‏کنند.

دهم

بیشتر به وضعیت خانواده برسید تا دغدغه‏ای از آن بابت نداشته باشید. خانواده یکی از محکم‏ترین سنگرهایی است که شما نباید در دفاع از آن از هیچ کوششی دریغ ورزید. بهتر است رود بایستی یا مخفی‌کاری را کنار بگذارید و احساسات خودتان را با همسر در میان بگذارید، شفافیت و رودربایستی نداشتن موجب تحکیم روابط می‏شود و بر عشق و محبت می‏افزاید، این را هم بدانید که عاقل، همیشه پایان کار را می‏بیند و بی‏خبر پیش پا را.

یازدهم

اطمینان داشته باشید که اگر یک گام کوچک ولی درست بردارید این گام در دستیابی به هدف نهایی شما بسیار کمک خواهد کرد. همیشه خود را با گذشته خود قیاس کنید، نه با دیگران. آنچه اندیشه امروز شماست فردای شما را خواهد ساخت. هر شکستی را پلی به‌طرف موفقیت قلمداد کنید و درس بگیرید. دوست خوبم همیشه نرمش راهگشا نیست، گاهی جدی بودن ضرورتی اجتناب‏ناپذیر است.

دوازدهم

خودتان را بیهوده معطل گذشته‌ها نکنید تنها درصورتی‌که مفید و آموزنده باشند می‏توان به آنها بها داد. مراقب باشید سررشته کارها از دست‏تان خارج نشود. در زندگی‏تان هر از گاهی اتفاقات دور از ذهنی به وجود می‏آید که شما را سراسیمه می‏کند. اصلاً بهایی برای این مسائل قائل نشوید. تلاش کنید با ورزش و تغذیه مناسب، تندرستی خود را تضمین کنید.

نویسنده: آمنه اسفندیاری

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

فضیلت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها) نزد اهل سنت

فضیلت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها) نزد اهل سنت

حضرت خدیجه (سلام الله علیها) دارای مناقب و فضائل کم نظیری بوده اند. حضور ایشان در میان 4 زن برتر بهشتی از جمله همین فضایل بحساب می آید که روایات فراوانی عهده دار بیان چنین فضیلتی برای آن بانوی آسمانی می باشد.

در مسند احمد بن حنبل روایتی به شکل زیر نقل شده است:

«فقال رسول الله(صلی الله علیه وآله): افضل نساء اهل الجنه خدیجه بنت خویلد، و فاطمه بنت محمد(صلی الله علیه وآله)، و مریم بنت عمران، و آسیه بنت مزاحم امراه فرعون»

حضرت خدیجه (سلام الله علیها) دارای مناقب و فضائل کم نظیری بوده اند. حضور ایشان در میان 4 زن برتر بهشتی از جمله همین فضایل بحساب می آید که روایات فراوانی عهده دار بیان چنین فضیلتی برای آن بانوی آسمانی می باشد.
آیه «وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغنى»، قطره ای از دریای فضائل بی نظیر حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها)

آیه «وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغنى»، قطره ای از دریای فضائل بی نظیر حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها)

بسیاری از مفسران شیعه و سنی در تفسیر آیه «وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغنى»، تصریح کرده اند بی نیازی رسول خدا (صلی الله علیه وآله) به واسطه اموالی بوده است که حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها)، مجاهدانه و مخلصانه آن اموال را به پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله)، تقدیم فرمود. از این رو می توان آیه مذکور را در واقع، قطره ای از دریای فضائل بی نظیر حضرت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها) تلقی کرد.
سید جمال‌الدین اسد آبادی، اسلام‌خواهِ شجاعِ مبارزِ بزرگ

سید جمال‌الدین اسد آبادی، اسلام‌خواهِ شجاعِ مبارزِ بزرگ

سید جمال الدین اسد آبادی شخصیتی که به عنوان یکی از پیشگامان بیداری اسلامی، همواره مورد توجه رهبر انقلاب اسلامی، بوده است. مقام معظم رهبری در سخنرانی‌های متعدد، به نقش سیدجمال در بیداری اسلامی و تأکید او بر وحدت مسلمانان اشاره کرده‌اند.
پاسخ به سخنان خلاف اسلام مولوی محمد عثمان قلندرزهی امام جمعه مسجد الخلیل خاش

پاسخ به سخنان خلاف اسلام مولوی محمد عثمان قلندرزهی امام جمعه مسجد الخلیل خاش

سالیان متمادی است که مولوی محمدعثمان قلندرزهی، امام جمعه مسجد جامع الخلیل خاش، در خطبه‌های نماز جمعه یا در درس تفسیر خود یا در سخنرانی‌های خود که غالب آن‌ها در کانال رسمی دفتر او به‌صورت کلیپ یا صوت یا متن منعکس شده است، مباحثی در میان سخنرانی‌های خود مطرح می‌کند که پیامد آن چیزی جز تکفیر مسلمانان و مشرک دانستن آن‌ها و ترویج عقیده وهابیت تکفیری نیست.
دوستی با مؤمنان و دشمنی با دشمنان

دوستی با مؤمنان و دشمنی با دشمنان

این نوشتار قصد دارد بخشی از آیه ۲۹ سوره «فتح» را که درباره ویژگی های ممتاز رسول الله له و یاران واقعی ایشان نازل شده است تبیین کند

پر بازدیدترین ها

بررسی مبانی قرآنی و روایی حمایت از مظلومان

بررسی مبانی قرآنی و روایی حمایت از مظلومان

ملاحظه تأکید سنت و روایات متعدد در باب حمایت از مظلومان، از خداوند متعال، پیامبر (صلی الله علیه وآله)، اهل بیت (علیهم السلام) و فقهای شیعه، نشان از اهمیت این مساله در منظومه اسلام و یکی از مسائل پر اهمیت در دین اسلام شمرده می شود. طبق مبانی قرانی و روایی اسلام همه مظلومان جهان، مورد حمایت هستند. دین، مذهب، رنگ، نژاد، جغرافیا، جنست و مانند آنها موجب ترک حمایت و دفاع از مظلومان نمی گردد. از آنجایی که برای برخی، شبهه و سوال است که چه نیازی به حمایت مستضعفین عالم است؟ و به چه دلیل نظام اسلامی به دیگر ملت های مستضعف در مقابل مستکبران حمایت می کند؟ لذا در این نوشتار بررسی می شود آیا حمایت از مظلومان طبق مبانی آیات و روایات است یا نه؟ با تحقیقاتی که انجام شده بدست می آید: آیات و روایات متعددی از اهل بیت (علیهم السلام) دلالت بر حمایت از مستضعفین و مظلومان جهان، دارد تا جایی که بسیاری از فقهای شیعه حمایت از مظلومان را در مقابل ظالم واجب شمردند.
بررسی مفاهیم مشترک احادیث شیعه و سنی در مقوله استکبارستیزی

بررسی مفاهیم مشترک احادیث شیعه و سنی در مقوله استکبارستیزی

ملاحظه تأکید سنت و روایات متعدد در مقوله استکبار ستیزی و ظلم ستیزی، از پیامبر (صلی الله علیه وآله)، اهل بیت (علیهم السلام)، نشان از اهمیت این مساله در منظومه اسلام و یکی از مسائل پر اهمیت در دین اسلام شمرده می شود. طبق مبانی قرانی و روایی اسلام همه مسلمانان باید استکبار ستیزی و ظلم ستیزی و حمایت از مظلومان را جزو برنامه خودشان قرار بدهند. از آنجایی که برای برخی، شبهه و سوال است که چرا باید از مستکبرین عالم بیزاری جست و در مقابل آنها باید قیام شود؟ و به چه دلیل نظام اسلامی باید در مقابل مستکبرین و زورگویان بایستد و از ملت های مستضعف در مقابل مستکبران حمایت کند؟ لذا در این جستار بررسی می شود آیا احادیث شیعه واهل سنت دلالت بر استکبار ستیزی و ظلم ستیزی دارد یا نه؟ با تحقیقاتی که انجام شده بدست می آید: روایات متعددی از رسول الله (صلی الله علیه وآله) و اهل بیت (علیهم السلام) در منابع شیع و اهل سنت وارد شده است که مسلمانان باید در مقابل ظالم و مستکبر سکوت نکنند و به آنها کمک داده نشود و اسلام بر هر آیین و مکتبی برتری دارد.
بررسی تولد امام علی (علیه السلام) در کعبه از نگاه علمای شیعه و اهل سنت

بررسی تولد امام علی (علیه السلام) در کعبه از نگاه علمای شیعه و اهل سنت

یکی از شبهاتی که امروزه وهابی ها مطرح می کنند این است که امام علی (علیه السلام) در کعبه متولد نشده است و این تولد امام (علیه السلام) در کعبه فضیلتی برای امام (علیه السلام) شمرده نمی شود در حالی که با مراجعه با کتب علمای شیعه و اهل سنت دانسته می شود که علمای شیعه و بسیاری از علمای اهل سنت قائل هستند که امام علی (علیه السلام) در کعبه متولد شده است و این جزو مناقب و فضائل حضرت (علیه السلام) شمرده می شود. از باب نمونه به چند مورد از اقوال کلام علمای شیعه و اهل سنت اشاره می گردد.
رمز بقاء انقلاب اسلامی در نگاه امام  خمینی (ره)

رمز بقاء انقلاب اسلامی در نگاه امام خمینی (ره)

در آستانه چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم. انقلابی که افزون بر برکات مادی و معنویش نسبت به ملت ایران و مستضعفان عالم، همچنین بسیاری از معادلات منطقه ای و بین المللی مستکبران را برهم زد و بطور قطع و یقین می توان ادعا کرد برپایی چنین انقلابی، آرزوی بسیاری از مصلحان جهان در ادوار مختلف تاریخ بوده است.
Powered by TayaCMS