معرفی ‌کتاب کلیدهای همراهی و مراقبت از نوجوانان در اینترنت

معرفی ‌کتاب کلیدهای همراهی و مراقبت از نوجوانان در اینترنت

نویسنده کتاب کلیدهای همراهی و مراقبت از نوجوانان در اینترنت، کیت شرودر است. این کتاب توسط انتشارات صابرین، کتاب‌های دانه منتشرشده است. کتاب به والدین کمک می‌کند فرزندان خود را مطابق با نیازهای متنوع و فزاینده جامعه امروز پرورش دهند. امروزه بزرگ کردن فرزند با گذشته فرق کرده است و از جهات فراوانی نیز مشکل‌تر شده است. کلیدهای تربیت کودکان و نوجوانان، والدین امروز را مخاطب قرار می‌دهد و به مشکلات آنها پاسخ می‌گوید. حفاظت از خانواده در وب جهان‌گستر (www) روزبه‌روز دشوارتر می‌شود. مزاحمت برای کودکان و نوجوانان، اتاق‌های چت و روابط و عکس‌های غیراخلاقی در اینترنت به دغدغه بزرگ خانواده‌ها در سراسر جهان تبدیل‌شده است.

كتاب شــامل نه فصل و دو پيوســت است. نويسنده در فصل اول ابتدا درباره ســاختار و شکل‌گیری اينترنت بحث كرده، ســپس وب، گروه‌های خبرى و اتاق‌های گفت‌وگو را توضيح داده اســت. فصل دوم، ادامة فصل اول اســت. در اين فصل دربارة اين مســئله بحث شده اســت كه چگونــه وب‌سایت‌ها، گروه‌های خبرى و اتاق‌های گفت‌وگو می‌توانند اثرات مخربي بر نوجوانان بگذارند. فصل ســوم، به معرفى موتورهاى جست‌وجو و دو نمونة شناخته شــدة آنکه بيشــترين كاربرد را در امريكا دارد، اختصاص يافته است. نويسنده در فصل‌های چهارم، پنجم و ششــم به‌طور عملى نشان می‌دهد كه چگونه می‌توان عکس‌ها و مطالب نامناسب را در رايانه جست‌وجو، پيدا و درنهايت سيســتم را پاک‌سازی كرد. مؤلف در فصل هفتم كه به مســائل حقوقى اختصاص دارد، كوشــيده اســت تا يك ســرى تنظيمات را براي كنترل پســت الكترونيكى معرفي كند و فقط چند مورد كليدهاى همراهى و مراقبت از نوجوانان در اينترنت بیان کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

دومین نشست "ماهواره و تربیت" برگزار شد.

دومین نشست "ماهواره و تربیت" برگزار شد.

در این نشست دکتر ابراهیم شفیعی سروستانی از مرکز پژوهش‌های اسلامی صدا و سیما سخنران این نشست را بر عهده داشتند که به بررسی موضوع ماهواره و تربیت در چهار محور پرداختند.
افزایش زندگی مستقل برخی زنان تحت تأثیر طلاق

افزایش زندگی مستقل برخی زنان تحت تأثیر طلاق

در سبک زندگی نسل جدید،‌ برخی دختران خواسته یا ناخواسته به دنبال بالا رفتن سن ازدواجشان دیگر بودن در کنار خانواده را تحمل نمی کنند و تعدادی از زنان مطلقه ای نیز به خاطر ترس از سر بار شدن، زندگی مستقلی را پیش می گیرند. این گروه از زنان و دختران آسیب پذیرتر از بقیه در کوچه و خیابان های شهر صاحب خانه می شوند و به دور از خانواده حتی به شهری دیگر مهاجرت می کنند.
Powered by TayaCMS