چگونه والدین می‌توانند به بازی‌های رایانه‌ای فرزندان جهت مثبت و ارزشمند دهند؟

چگونه والدین می‌توانند به بازی‌های رایانه‌ای فرزندان جهت مثبت و ارزشمند دهند؟
  1. امروزه بازی‌های رایانه‌ای بسیار پرقدرت، جذاب و پرکشش است به حدی که افراد تا حد اعتیاد به آنها آلوده می‌شوند. بهتر است والدین سعی کنند حداقل در بازی‌های رایانه‌ای عناصر بسیاری وجود دارد که والدین می‌توانند ضمن آگاهی از آنها به ارتقاء سلامت روانی و رشد شخصیت و شناخت و یادگیری فرزند خود کمک کنند از جمله:
  2. ایجاد هدف درمانی یا آموزشی: والدین با شناسایی و در دسترس قرار دادن بازی‌هایی که یکی از اهداف مدنظر آن‌ها را تأمین می‌کند می‌توانند به‌صورت غیرمستقیم تمرکز نمایند.
  3. نوع بازی: هر بازی ویژگی خاص خود را دارد، ماجراجویی و جستجوگری، شبیه‌سازی عبور از پیچ‌وخم‌ها و ... تشويق والدین هنگام بازی‌هایی که در جنبه‌های شناختی مؤثرند می‌تواند موجب افزایش انگیزه کودکان در استفاده از این بازی‌ها شود.
  4. میزان فعالیت: بازی‌های رایانه‌ای به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که میزان فعالیت فرد در آنگاه به صد درصد و گاه به صفر نزدیک می‌شود، یعنی خود فقط تماشا می‌کند. بازی‌هایی را در دسترس او قرار دهیم که میزان فعالیت کودک در آن بالا باشد و معمولاً ایجاد سؤالی نماید تا کودک مجبور به تفکر و تصمیم‌گیری سریع شود.
  5. اطلاعات و قوانین بازی: بازی‌هایی که قوانین و اطلاعات بازی را به فرد ارائه می‌دهد راهبردهای شناختی بیشتری دارند و می‌تواند استفاده از راه و روش و برنامه‌ریزی زندگی تشویق نماید.
  6. نقش شانس در پیروزی: کودکان بازی می‌کنند تا برنده شوند. بازی‌هایی را تهیه کنیم که رسیدن به موفقیت برحسب تلاش فرد باشد نه شانس.
  7. میزان مشکل بودن بازی: بازی‌هایی را تهیه کنیم که از آسان به سخت باشد تا جذابیت بازی را برای او بیشتر کند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

پر بازدیدترین ها

معرفی کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی (مجموعه مقالات)

معرفی کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی (مجموعه مقالات)

کتاب جنبش‏های نوپدید دینی – معنوی(مجموعه مقالات) به اهتمام محمد حسین کیانی و توسط انتشارات پژوهشکده باقرالعلوم(ع) منتشر شده است. این اثر شامل مجموعه مقالاتی است که در باب «جنبش‏های نوپدید دینی- معنوی» در شماره‌های مختلف فصلنامه مطالعات معنوی توسط متخصصان این حوزه نوشته و منتشر شده است.
معرفی کتاب تهذیب نفس( شرح محاسبه النفس(ابن طاووس))

معرفی کتاب تهذیب نفس( شرح محاسبه النفس(ابن طاووس))

ابن طاووس، آیات و روایاتی که در موضوع محاسبه نفس مرتبط بوده را در کتاب‌های مختلف آورده، اما نظر به اهمیت این بحث در تزکیه انسان، تصمیم می‌گیرد کتاب مستقلی در این موضوع تألیف کند.
معرفی کتاب تجربه‌های عرفانی در ادیان

معرفی کتاب تجربه‌های عرفانی در ادیان

كتاب به بررسي تجربه عرفاني در سنت‌های معنوي بوميان قاره امريكا تايوييسم بوديسم و هندوييسم و مطالعه عرفان مسيحي يهودي و اسلامي...
 معرفی کتاب دین و چشم اندازهای نو

معرفی کتاب دین و چشم اندازهای نو

کتاب حاضر مجموعه‌ای است از هشت مقاله که هرکدام جداگانه و به تفصیل به مسئله دین پرداخته است. هر نویسنده با رویکردی خاص؛ فلسفی، جامعه‌ شناختی و کارکردگرایانه، زوایایی از دین را بررسی کرده...
Powered by TayaCMS