آیا روغن و کره حیوانی مضر است؟

آیا روغن و کره حیوانی مضر است؟

محمد علی انوشه متخصص تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران گفت: روغن‌های خوراکی امروز روغن‌های سردی هستند که بیش از آنکه فواید خوراکی داشته باشند دارای کاربردهای صنعتی هستند.
انوشه یادآور شد: روغن‌های خوراکی اغلب از مخلوط روغن‌هایی نظیر روغن دانه سویا، روغن کانولا، روغن پالم و روغن آفتابگردان تشکیل شده‌اند. وی با اشاره به این که مصرف این روغن‌ها دارای مضرات فراوان است و عوارض غیر قابل جبرانی را به همراه دارد، افزود: برای جلوگیری از ابتلا به بیمارهای قلبی و عروقی رایج از مصرف این روغن‌ها، برای حفظ سلامتی روغن‌هایی پیشنهاد می‌شود که دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 است و مقدار چربی‌های اشباع شده در آن اندک است. وی در ادامه افزود: روغن‌هایی نظیر کره حیوانی اصل (گاوی –گوسفندی)، روغن دانه کنجد، روغن زیتون، روغن دانه‌ی انگور دارای خواص بسیار مفیدی برای بدن هستند.
وی در پایان اذعان کرد: از فواید کره‌های حیوانی می‌توان به استخوان سازی، کاهش غلظت خون، سم‌زدایی بدن و همچنین کاهش چربی شکم اشاره کرد. گفتنی است؛ با توجه به فوایدی که روغن طبیعی دارد، افرادی که مبتلا به فشار خون و دیابت هستند در مصرف این روغن‌ها محتاط باشند.
منبع: http://www.alamto.com/

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

جدیدترین ها در این موضوع

فضیلت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها) نزد اهل سنت

فضیلت ام المومنین خدیجه (سلام الله علیها) نزد اهل سنت

حضرت خدیجه (سلام الله علیها) دارای مناقب و فضائل کم نظیری بوده اند. حضور ایشان در میان 4 زن برتر بهشتی از جمله همین فضایل بحساب می آید که روایات فراوانی عهده دار بیان چنین فضیلتی برای آن بانوی آسمانی می باشد.

در مسند احمد بن حنبل روایتی به شکل زیر نقل شده است:

«فقال رسول الله(صلی الله علیه وآله): افضل نساء اهل الجنه خدیجه بنت خویلد، و فاطمه بنت محمد(صلی الله علیه وآله)، و مریم بنت عمران، و آسیه بنت مزاحم امراه فرعون»

حضرت خدیجه (سلام الله علیها) دارای مناقب و فضائل کم نظیری بوده اند. حضور ایشان در میان 4 زن برتر بهشتی از جمله همین فضایل بحساب می آید که روایات فراوانی عهده دار بیان چنین فضیلتی برای آن بانوی آسمانی می باشد.
Powered by TayaCMS