خطر شيطان پرستي را جدي بگيريم!!

خطر شيطان پرستي را جدي بگيريم!!

گرايش برخي جوانان به مدهاي غربي و غفلت از معاني برخي مدل‌های مورد استفاده در مو و پوشاک، نشان‌دهنده‌ توجه نکردن اين جوانان در مورد فلسفه ظهور چنين مدهايي است. بسياري از سرمایه‌داران يهودي و آمریکایی اين مدل‌ها را ترويج می‌کنند تا جوانان را در غفلت و سطحی‌نگری نگه‌داشته و به دنبال اهداف خود بکشانند. قدم که در خیابان‌های شهر می‌گذاری پدیده‌های جديدتري به چشمت می‌خورد و فکر می‌کنی که از خوابي چندساله بيدار شدي و با اين جامعه فاصله زيادي داري. اين روزها برخي از جوانان جامعه که بخش بزرگي از جمعيت کشور را تشکيل می‌دهند، به پيروي از مدهای غربي اقدام و برخي از آن استفاده می‌کنند. براي مثال می‌توان به استفاده از لباس‌هایی که نماد شیطان‌پرستی روي آنها نقش بسته و يا آرايش موها به مدل‌هایی که مخصوص هم‌جنس‌بازان غربي است، اشاره کرد.

زنگ خطر: 

  1. شیطان‌پرستی اکنون در حال انتقال نمادها به جامعه است و به‌زودی به انتقال ايدئولوژي خواهد پرداخت.
  2. شیطان‌پرستی داراي يک جهان‌بینی بوده و شیطان‌پرستان براي اثبات حقانيت خود شواهد زيادي ادعا می‌کنند و به‌راحتی می‌توانند افراد 6 تا 60 سال را با خود همراه کرده و بفريبند.
  3. آنها اکنون در دانشگاه‌ها و بين دانشجويان رخنه می‌کنند و به اجراي برنامه از جمله کنسرت می‌پردازند.
  4. آنها شيطان را به‌عنوان قدرت غالب در جهان می‌دانند و اگر کسی می‌خواهد در جهان خوب زندگي کند بايد با شيطان باشد به‌طوری‌که معتقدند راه خدا از طريق ارتباط با شيطان می‌گذرد.
  5. آنها از طریق تهيه فيلم و موسيقي، شیطان‌پرستی را ترويج می‌دهند و اکنون اين موسيقي در ميان تعدادي از جوانان دست‌به‌دست می‌گردد.
  6. يکي از شرايط عضويت و پذيرش از سوي گروه‌های نوظهور شیطان‌پرستی، مصرف مواد تخديري بسيار قوي از جمله کوکائين، حشيش و قرص‌های اکس است.
  7. دليل استفاده‌ اين گروه‌ها از این مواد، ورود به حالت خلسه براي انجام مراسم‌های ویژه‌ آنان است.
  8. بيش از 90 درصد دستگیرشدگان در پارتي يک گروه شیطان‌پرستی در کرج که در قالب اجراي کنسرت برگزار شد، از نقاط مرفه نشين تهران بودند.

 آشنايي با آداب و مراسم شیطان‌پرستان 

الف) اعمال و زمان اجراي مراسم شیطان‌پرستی در زمان‌های بسيار قديم و قرون اوليه در چندین زمان انجام می‌گرفت. اولين اعمال شیطان‌پرستان هنگام کسوف و خسوف صورت می‌گرفت. اين تصور وجود داشت که شيطان و خداي تاريکي از انسان‌ها عصباني هستند و منتظر هدیه خود می‌باشند و اگر قرباني براي آنها انجام نمی‌گرفت خداي تاريکي و شيطان تمام انسان‌ها را قتل‌عام می‌کرد، لذا براي آرامش شيطان قرباني کردن انسان انجام می‌شد، اين مراسم به‌خصوص در قبایل آمريکاي جنوبي بسیار فراوان دیده‌شده است. به‌گونه‌ای که اکتشافات به‌دست‌آمده وجود اين قربانی‌ها را تصديق می‌کند و اتاق‌های مخصوص قرباني کردن نیز به شیوه‌ای خاص بنا شده بود و تزئينات خاص خود را داشت؛ قرباني کردن انسان در آن دوره در یک‌شب کاملاً تاريک انجام می‌شد. مهم‌ترین اعمال شیطان‌پرستان انجام امور جنسي است و همچنين اين گروه، از شیطان براي پيشبرد اهداف حاضرين کمک می‌خواهند.

 ب) مراسم قرباني کردن ازجمله ابزار و راهکارهاي زمینه‌سازان دین‌گریزی، ايجاد فضاي وحشت در ميان مردم است. شیطان‌پرستان چنين فضايي را در فیلم‌ها و مراسم خود به نمايش می‌گذارند و خشن‌ترین و شنیع‌ترین اعمال و رفتارها را انجام می‌دهند. چنين فضاي وحشتي را در مراسم قرباني شیطان‌پرستان می‌توان جست‌وجو کرد. در اکتشافات به‌دست‌آمده به اين نتيجه رسیده‌اند که يکي از قبایل موجود در آمريکاي جنوبي، شيطان را پرستش می‌کردند و حتي قربانی‌هایی را نيز از انسان به شيطان هديه می‌کردند که مکان‌هایی که در آن مراسم قرباني را انجام می‌دادند، هنوز وجود داشته و اجساد موميايي به دست آمده و نوع کشته شدن‌ها، حاکي از همين مطلب است. ريختن خون، نشانه‌ی تقدس مراسم قرباني است.

در شیطان‌پرستی جديد قرباني کردن مفهومي ندارد، اما براي آنانکه هنوز پيرو شیطان‌پرستی قديمي و قرون‌وسطایی هستند، اين کار در شبی تاريک انجام می‌شود. اين مراسم به شرح ذيل انجام می‌پذیرد: قرباني، توسط آب مقدس غسل داده شده و بر روي محراب خوابانده می‌شود. البته قربانی‌ها را قبل از مراسم، بی‌هوش می‌نمایند. در کامل‌ترین مراسم قرباني کردن براي شيطان، قرباني پس از کشته شدن و نوشيدن خون وي توسط ديگران، با آتش سوزانده می‌شود. اين مراسم توسط يکي از اعضا به زباني کاملاً بی‌معنی و بعضاً عبري خوانده می‌شود. قرباني کردن دختربچه‌ها بهترين هديه براي شيطان عنوان می‌گردد. در این آيين، براي آرامش و احترام به شيطان، قرباني کردن انسان امري ضروري است. چرا تا اين اندازه شيطان در ما طمع کرده است؟! با کدامين منطق دست از قرآن و عترت برکشیده‌ایم و در دام کيد و فريب شيطان، با آسودگي خاطر، به خوابي خوش گرفتار آمده‌ایم؟! به وعده‌های پوچ او دل‌خوش کرده‌ایم و چشم به سراب دوخته‌ایم؟! چرا از آب زلال و گوارا سيراب نمی‌شویم و گفته‌های خوبمان و صالحان را به گوش جان نمی‌شنویم و حرف شيطان را از کلام خداوند، بالاترمي دانيم؟! آيا اين همه رنجي که در زندگی خود می‌بریم، نشانه ي خسارت و زيانکاري ما نيست؟! آيا فقر و فحشاي فراگیر جهان امروز، علامت اشتباه بزرگ ما نيست؟! چنگ‌های خونين و کشتارهاي ميليوني، چه چيزي براي ما به ارمغان آورده‌اند؟! چرا به اتحاد و همدلي روي نمی‌آوریم!؟ چرا از مهربانی و صميمت خشنود نمی‌شویم؟! آيا عدالت و معنويت، گم شده فرزندان آدم نيست؟! مراسم نماز سیاه يا نماز جماعت سياهيکي از معروف‌ترین مراسم شیطان‌پرستان نماز سياه است که در کليساي شیطان‌پرستان انجام می‌شد. در این مراسم صليب وارونه آويخته می‌شود، روي محراب به‌جای پارچه‌ سپيد پارچه‌ی سياه انداخته و شمع سياه سوزانده می‌شود. و کشيش و حاضران برهنه مراسم را ايجاد می‌کند. وقتی‌که نام خدایا مسيح آورده می‌شود همگي حرکاتي کفرآميز انجام می‌دهند. علاوه بر آن دعاها و سرودهاي مذهبي وارونه خوانده می‌شود. يعني جاهايي که سخن بهشت و زيبايي است سخن از زشتی و پليدي به ميان می‌آید. کشتن کودکان و ريختن خون معصومان و باکره‌ها جزء آدابي بوده که در اواخر قرون‌وسطی به نماز جماعت سياه افزوده شد و البته گاهي هم حيواناتي قرباني می‌شدند. در آغاز، اعمال جنسي در این مراسم وجود نداشت و فقط مسيحيت و اعمال آنها مورد تمسخر قرار می‌گرفت ولي بعد از چندی اين اعمال نیز با اين مراسم درآميخت. اين حرکات از اعتقادات پاره‌ای از شیطان‌پرستان مايه می‌گرفت که اعتقاد داشتند بايد بدي را به خاطر نفس بدي انجام داد زيرا آنها معتقد بودند که اين تنها راه رستگاري است. شيطان صلح و صميمت، رفاه و پاکي و روحانيت و اعتلا را براي انسان‌ها نمی‌پسندد. او براي گمراهي و سقوط انسان‌ها سوگند ياد نموده و در این مسيرازهيچ اقدامي فرو گذارنمي کند. گاه وعده مي دهدو با آرزوهاي دور و دراز، انسان‌ها را می‌فریبد. گاه از راه ترس وارد جان آدم‌ها می‌شود؛ و ترس از فقر يا آینده‌ای تاريک و مبهم. با لحظه‌ای نوميدي يا دقايقي لبريزازغرورجاهلانه به هدف خود می‌رسند. از راه کسب حرام و ثروت‌اندوزی‌ها و زیاده‌خواهی‌ها و يا بخل و خست و حرص به فکر و روح انسان‌ها مسلط می‌شود.

سایه‌های شوم حاملان شیطان‌گرایی

 آورندگان شیطان‌پرستی به ايران شامل افراد و گروه‌های ذيل می‌باشند: - تحصیل‌کردگان و سرخودگان اجتماعي در خارج از کشور که عمدتاً دچار خسارت و شکست‌های سنگين مادي و معنوي شده‌اند- فرزندان منافقين فراري، سلطنت‌طلب‌ها، مفسدان اقتصادي رژيم پهلوي که قبل و بعد از انقلاب موفق به فرار از کشور شدند  - افرادي از خانواده‌های بسيار ثروتمند داخل کشور که عمدتاً داراي روابط خانوادگي و... با خارج نيز می‌باشند. جاسوسان سازمان اطلاعاتي و امنيتي آمريکا و رژيم صهيونيستي که باهدف استحاله‌ی فرهنگي وارد کشور شدند. - فعالان حوزه‌ی هنر و موسيقي که با کشورهاي ديگر علی‌الخصوص آمريکا، انگليس، کانادا و استراليا در ارتباط بوده و بنا بر دلايل حرفه‌ای و شغلي مسافرت‌های متعددي داشته‌اند؛ اما نکته‌ی اساسي اين است که حداقل 90% از افراد شاخص واردکننده‌ی شیطان‌پرستی به ايران، فاقد تحصيلات دانشگاهي و خانواده‌ی سالم می‌باشند.

 آشنايي با مراسم کليساي شیطان‌پرستان 

کليساي شيطان در سال 1966 در شيکاگو توسط «آنتوان  لاوی» بنيان گذاشته شد. لاوي خود را «اسقف اعظم کليساي شيطان» می‌نامد و لقب، پاپ سياه را براي خود برمی‌گزیند. در کليسا قرار می‌گیرد اما اعمال غیرمتعارفی را انجام می‌دهد. اعمالي چون استفاده و نوشيدن خون، غسل‌تعمید با خون و استفاده از اجساد مردار حيوانات جزيي از شعائر آنها به شمار می‌رود. به بيان دقیق‌تر؛ زناي با محارم، تجاوز و سوءاستفاده جنسي از کودکان در انظار عمومي، عريان شدن در ميان جمع همراه با رقص آتش، همراهي با موسيقي دهشتناک و مدرن و استفاده از نمادهايي که گاهي صهيونيستي است، بخش ديگري از شعائر شیطان‌پرستان است. استفاده از مشروبات الکلي، مواد مخدر و موادي که در زندگي موردتوجه نيستند و اکثراً ناپاک به شمار می‌روند در شیطان‌پرستی مباح است. درواقع در اين آيين ناپاکي جايگزين پاکي می‌شود.
همچنين در اين آيين هیچ‌گونه، حريم و يا خط قرمزي وجود ندارد. مسئولیت‌پذیری انسان ناديده گرفته می‌شود، همه‌چیز در زمان حال وجود دارد. مردان زن پرست، دختران تن‌پرست، چشمان هرزه بين و گام‌های هرزه‌پو.

 موسيقي شیطان‌پرستان 

گروه‌های شیطان‌پرست، راه‌های گوناگوني را جهت جذب افراد به کار می‌گیرند و اغلب از راه علايق عمومي وارد می‌شوند. موسيقي همواره به‌عنوان يک عامل مرکزي براي جذب جوانان و نوجوانان بوده است. توصیه‌ای که شیطان‌پرستان در مورد موسيقي، ناگزير به انجام آنها هستند به شرح ذيل است: شنيدن آهنگ‌های تند، همواره با خشونت که وحشت و نفرت را با خود دارد. موسيقي شیطان‌پرستان موسيقي ديوانه کننده‌ای است که در عين تندي و آسیب‌رسانی به مغز، القاکننده‌ نفرت به شنونده و نهادينه کردن حس نفرت در وجود اوست. موسیقی‌ای که ريشه در موسيقي بی‌ریشه‌ی جاز دارد. جاز که از موسيقي Yiddish يهوديان گرفته‌شده، در همه زواياي ذهن جوان آمريکايي و... رخنه می‌کند، به‌طوری‌که مايکل جکسون يهودي را از تمام مقدسان کليسا برتر می‌دانند. روزي گروه بيتل ها از سر مزاح اعلام کرده بود که از خدا نيز معروف‌تر است و امروز گروه‌های موسيقي شیطان‌پرست عملاً پرچم جنگ با خدا را برافراشته‌اند. اهانت به اديان به‌عنوان آزادي بيان در تصنیف‌های خوانندگان شیطان‌پرست ترويج و تبليغ می‌شود. شیطان‌پرستان موظف‌اند همواره خشم و نفرت خود را به مسيح و ساير مقدسات اعلام دارند. آنان خوانندگان بسيار خشني را که در صدايشان می‌توان غرش حيوانات وحشي را شنيد، سمبل قدرت شیطان‌پرستی می‌دانند که کمبود و نياز خود را با خشونت زياد رفع می‌کنند. در موسيقي هوی‌متال شیطان‌پرستان، راک و پاپ، متون کفرآميز بسياري يافت می‌شود. در اين ترانه‌ها مسيح با مواد مخدر مطابقت داده شده و برهنه بودن عيسي را با شهوات جنسي يکي دانسته‌اند. يکي از خوانندگان محبوب شیطان‌پرستان «مرلين منسون» نام دارد. او خواننده ي ضد مسيح است که داراي فلسفه اي منفی‌باف است. بعضي او را شيطان بزرگ می‌نامند و عده‌ای به او فرستاده‌ی شيطان می‌گویند. عقايد او که در موزیک‌هایش به نمايش درمی‌آید اين است که انسان را موجود پست می‌نامد. او خود را خدا می‌داند و می‌گوید هرکس خداي خودش است او دشمن مسيح است. او دریکی از کنسرت‌هایش انجيل را پاره کرد. منسون در ديدار خود با آنتوان لاوي (مؤسس کليساي شيطان) توسط لاوي عنوان کشيش را دريافت کرد.

 چرا عده‌ای، از شیطان‌پرستان پيروي می‌کنند؟ 

انسان‌هایی که از درون، افسارگسیخته هستند و به آرامش دروني و آسايش بيروني دست نیافته‌اند، به دنبال ملجا و جايگاهي براي جبران افسارگسیختگی خود هستند، شیطان‌پرستی بهترين ملجا و پناه براي اين افراد است. در شیطان‌پرستی همه‌چیز مجاز است، در اين آيين سياه، هر نوع لباس و پوشاک و هر نوع خوراکي مجاز است و هر نوع رفتار و ادبياتي بدون محدوديت و بدون هيچ ساختار مشخصي آزاد است. انسان افسارگسیخته‌ای که از محدوديت فراري است و مسئوليت اعمال خود را به‌هیچ‌عنوان نمی‌پذیرد، بهترين ملجا و پناهش شیطان‌پرستی است. شيطاني که از عالم تاريکي و عمق بدي و زشتي، ندا می‌دهد که: «آزادي مطلق و هر آنچه که می‌خواهید نزد من است. به‌سوی من بياييد بدون هيچ محدوديتي.» شيطان با شيپور انکار خودش، بسياري از انسان‌ها را به سمت خود می‌کشد و موجب می‌شود تا شاخه‌ای در دین‌پژوهی تحت عنوان «شیطان‌پرستی» به وجود بيايد.

محقق: ع. اميني

نشريه قدر، شماره‌های 20,21

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

مؤلفه‌های حفظ کرامت زن در سبک زندگی اسلامی

مؤلفه‌های حفظ کرامت زن در سبک زندگی اسلامی

این نوشتار بر آن است تا با روش توصیفی‌تحلیلی به این سؤال پاسخ دهد که مؤلفه‌های حفظ کرامت زن در سبک زندگی اسلامی چیست. این پژوهش نشان می‌دهد دو نوع کرامت داریم: 1. کرامت ذاتی که همة انسان‌ها از آن برخوردارند؛ 2. کرامت اکتسابی که با تقوا به دست می‌آید.
واکاوی پیامدهای بی‌حجابی از منظر قرآن و روایات

واکاوی پیامدهای بی‌حجابی از منظر قرآن و روایات

مقالة حاضر با روش مروری- کتابخانه‌ای به بررسی پیامدهای بی‌حجابی پرداخته و نتیجه می‌گیرد بی‌حجابی در زمینة دنیوی و اخروی این پیامدها را بر جای می‌گذارد: ابتذال زن و سقوط شخصیت او، از بین‌رفتن آرامش روانی، تحریک مردان، گسترش‌یافتن فساد و فحشا، افزایش آمار طلاق، در احاطة شیطان قرارگرفتن، مورد عقوبت قرارگرفتن زنان و همسرانشان و مورد آزار و اذیت قرارگرفتن توسط افراد پست و... .
معیارهای معاشرت اسلامی

معیارهای معاشرت اسلامی

این نوشتار درصدد بررسی معیارهای معاشرت در اسلام ‏است. از جمله موضوع‌هایي كه پژوهش در آن جايگاه ويژه‌اي دارد، نوع معاشرت انسان‌ها است. در متون دینی معیار‌هاي عدیده‌ای برای معاشرت بیان شده است. بررسی هر یک از این عناوین، وجه تمايز و امتياز این نوع هم‌زیستی را با ديگر روش‌ها روشن می‌کند.
واكاوى آسیب‌ها و پیامدهای منفی مدرنیته در ساختار خانواده مسلمان

واكاوى آسیب‌ها و پیامدهای منفی مدرنیته در ساختار خانواده مسلمان

مدرنیته شیوه‌ای نو در حوزه‌های مختلف زندگی انسان است که با ارائه‌ی سبک جدیدی از زندگی، تحولی فراگیر را در جامعه به ارمغان آورد که این مقاله به بررسی پیامدهای مدرنیته در خانواده پرداخته است. مدرنیته دارای تأثیرات مثبتی مانند رفاه و سهولت دسترسی به دنیای اطلاعات بود؛ اما پیامدهای منفی نیز به همراه داشت. هدف از بررسی این موضوع، روشن‌کردن ابعاد منفی مدرنیته بر خانواده است تا با نگاهی نو به این مسئله از منفی آن بر خانواده به‌عنوان مهم‌ترین عضو جامعه کاسته شود. نوشتار حاضر بعد از بررسی منابع اسلامی، تحلیلی، جامعه‌شناسی و سایر منابع، با روش فردی، کتابخانه‌ای، توصیفی و کاربردی پس از اشاره به جایگاه خانواده در اسلام و مؤلفه‌های مدرنیته، به پیامدهای منفی مدرنیته از جمله تغییر در ساختار و فرهنگ خانواده و شیوه‌ی همسرگزینی، کاهش روابط عاطفی خانواده و میزان باروری و افزایش طلاق می‌پردازد.
سبک زندگی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) با رویکرد فرزند‌آوری

سبک زندگی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) با رویکرد فرزند‌آوری

پژوهش حاضر به سبک زندگی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) با رویکرد فرزند‌آوری می‌پردازد. زمینه و هدف پژوهش، تشویق برای فرزند‌آوری و تکثیر آن است. این پژوهش درصدد ارائه‌ی سبک نظری و عملی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) در فرزند آوری و تکثیر آن است. روش پژوهش توصیفی تحلیلی است.

پر بازدیدترین ها

چرایی و چگونگی تبدیل ضد ارزش به ارزش در سبک زندگی

چرایی و چگونگی تبدیل ضد ارزش به ارزش در سبک زندگی

آنچه ما در اینجا به دنبال آن هستیم، این است که چرا گاهی یک ضد ارزش در نظر مردم آن جامعه به‌صورت ارزش تلقی می‌شود؛ ازاین‌رو با استفاده از روش تحقیق استنتاج منطقی در پی بیان احتمالاتی چون تحول در سرشت آدمی، باورهای نادرست، تغییر در نفس فعل، تقلید نابه‌جا، وسوسه‌های نفسانی، عدم اعتقاد قلبی و برخی علت‌های نسبی دیگر خواهیم بود.
بررسی تطبیقی سبک زندگی غربی و اسلامی

بررسی تطبیقی سبک زندگی غربی و اسلامی

پژوهش حاضر کوششی در جهت استخراج و بررسی تطبیقی و تحلیلی سبک زندگی در غرب و اسلام است. به بیانی دقیق‌تر هدف کلی این پژوهش، بررسی تطبیقی سبک زندگی غربی و اسلامی است...
واکاوی پیامدهای بی‌حجابی از منظر قرآن و روایات

واکاوی پیامدهای بی‌حجابی از منظر قرآن و روایات

مقالة حاضر با روش مروری- کتابخانه‌ای به بررسی پیامدهای بی‌حجابی پرداخته و نتیجه می‌گیرد بی‌حجابی در زمینة دنیوی و اخروی این پیامدها را بر جای می‌گذارد: ابتذال زن و سقوط شخصیت او، از بین‌رفتن آرامش روانی، تحریک مردان، گسترش‌یافتن فساد و فحشا، افزایش آمار طلاق، در احاطة شیطان قرارگرفتن، مورد عقوبت قرارگرفتن زنان و همسرانشان و مورد آزار و اذیت قرارگرفتن توسط افراد پست و... .
سبک زندگی و فرهنگ ازدواج

سبک زندگی و فرهنگ ازدواج

در این مقاله سعی شده با تبیین مفاهیم سبک زندگی و زندگی اسلامی - ازدواج در ادیان - کشورها و فرهنگ‌های مختلف بررسی، موانع و مشکلات موجود در مسیر ازدواج را بیان کرده و پیشنهاداتی برای ازدواج و تشکیل زندگی مطابق فرهنگ و آموزهای دینی و اسلامی ارائه شود...
اسلام و مدیریت زن درخانواده‏

اسلام و مدیریت زن درخانواده‏

زنان در نقش مادری و همسری می‌توانند روابط اعضای خانواده را بر اساس عشق و محبت پایه‌ریزی نمایند و کانون خانواده را به محیطی امن و آرامش‌بخش تبدیل نمایند و مودت و رحمت را در نهاد خانواده حاکم نمایند. مدیریت اقتصادی زن در خانواده برای رعایت اعتدال در اقتصاد خانواده و خودداری از اسراف و تبذیر و داشتن روحیه قناعت از مهم‌ترین ویژگی‌های همسر مطلوب در روایات اسلامی ذکر شده است
Powered by TayaCMS