بيشتر معتادان به موبايل از اعتماد به نفس پاييني برخوردارند

بيشتر معتادان به موبايل از اعتماد به نفس پاييني برخوردارند

نتايج مطالعات برخي محققان نشان مي دهد بيشتر معتادان به موبايل از اعتماد به نفس پاييني برخوردارند. در گزارش ارايه شده توسط کارگروه آسيب هاي نوپديد همايش اسلام و آسيب هاي اجتماعي با بيان اين مطلب آمده است:بسياري از معتادان به موبايل افرادي با اعتماد به نفس پايين هستند و در روابط اجتماعي خود مشکل دارند و احساس مي کنند که بايد دايم با ديگران در تماس باشند. درهمايش اسلام و آسيب ها ي اجتماعي موضوع آسيب هاي نوپديد يکي از 9 کارگروه برگزار شده در زمينه هاي مختلف آسيب ها ي اجتماعي بود که در آن اعتياد به تلفن همراه به ويژه پيامک مورد بررسي قرار گرفت.

گزارش کارگروههاي فوق درکتابي تحت عنوان "گزيده مقالات و نتايج کارگروههاي نخستين همايش علمي اسلام و آسييب هاي اجتماعي" منتشرشد. بر اساس اين گزارش استفاده ناصحيح از تکنولوژي هاي نوين ارتباطي منجر به ايجاد پديده هاي آسيب زاي رواني و اجتماعي شده است .

دراين گزارش آمده است : زير بناي فيزيولوژيک يکساني بين اعتياد دارويي و اعتياد هاي رفتاري وجود دارد . متخصصان شرکت کننده در اين کار گروه معتقدند ، خاموش کردن موبايل براي معتادان به موبايل ،"اضطراب" ، "حساسيت" ، "اختلال خواب و بي خوابي" ، حتي" لرز" و "مشکلات گوارشي" مي‌آورد.
از ديگر نتايج ارايه شده در کارگروه آسيب هاي نوپديد جنبه هاي مختلف اشکال اعتياد به پيام کوتاه است که مي توان به "صرف زمان زياد براي پيام کوتاه" ، "اشتغال خاطر" ، "درگيري هاي ذهني در مورد پيام کوتاه" ،" جرو بحث با ديگران در جريان استفاده از پيام کوتاه" اشاره کرد . همچنين " احساس پشيماني در مورد زمان صرف شده براي پيام کوتاه" ،‌"استفاده از پيام کوتاه براي هيجان جويي و ايجاد روابط اجتماعي با ديگران" ،" زدن از درس يا کار براي پرداختن به پيام کوتاه براي ارضاي خاطر" نيز از ديگر اشکال اعتياد به موبايل است که در اين کار گروه به دست آمده است .

منبع: حمید رضا ترکمندی

 

 

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

 

پر بازدیدترین ها

رشد معنوی انسان از منظر قرآن و حدیث

رشد معنوی انسان از منظر قرآن و حدیث

این پژوهش نشان می‌دهد که ایجاد رابطه درست بین فرد و مسائل خود، ایجاد رابطه درست بین فرد و دیگران و ایجاد رابطه با خدا و کسب آرامش در پرتو آن از آثار رشد معنوی است؛ همچنین، تفکر، ایمان، انجام خوبی و ترک زشتی از علل رشد معنوی و جهل، کفرورزی و پیروی از شهویات از موانع رشد معنوی است.
بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

بحران پوچ‌گرایی انسان معاصر و معنای زندگی از دیدگاه قرآن

در این مقاله اصول و مبانی معنای زندگی از دیدگاه قرآن با تکیه بر آراء تفسیری آیت‌الله جوادی آملی مورد بحث قرار می‌گیرد.
مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

مسأله زن و زناشويي در عرفان اسلامي

این مقاله برآن است تا نشان دهد عرفان اسلامی تحت تعلمیات پیامبر اکرم- نگاهی متعالی در عین اعتدال و همراهی با فطرت در مساله زن و زناشویی ارائه کرده است.
آسیب‌ها و تهدیدهای اختلافات مذهبی در جهان اسلام

آسیب‌ها و تهدیدهای اختلافات مذهبی در جهان اسلام

مقاله حاضر ضمن بررسی فلسفه تفاوت‌ها و تنوع‌های میان انسان‌ها، تنوع و اختلاف از دیدگاه اسلام و انواع اختلافات مذهبی را تبیین و سپس به عوامل پیدایش اختلاف و تفرقه مذاهب را به لحاظ درونی و بیرونی پرداخته و نتایج و آثار ناشی از آن را بیان می‌کند...
Powered by TayaCMS